Friday, February 11, 2011

Sedikit Tentang Wed Prep :)

I

Minggu yang lalu sudah pergi menabur wang ringgit ke Enzol Setia Alam untuk tempat peraduan yang diimpikan sangat lah tu. Macam best. HAHA. Sampai sekarang both of us masih memperdebatkan should we get the best mattress or the best headboard. Padahal dah beli. Terlajak membeli tak boleh jual balik. Guna lah sampai bercucu cicit kelak. Esok, kita wariskan saja pada anak-anak. HAHAHAH mimpi yang tak sudah-sudah. Sudah lah kau!!

Berfikir bahawa perempuan sebelah ni memang lah
Penggurup Wang Berlesen
Habis duit aku

HUEE HUEE HUEEE

Sebagai balasan dapatlah limau 3 biji dalam bakul cantik
Hoh? 3 biji je?
Pandai ambil hati customer

Supposed to be katil akan sampai hari ini. Tapi, skru katil pun tak nampak bayang. Ceh!!!

II

Sudah punya idea dan konsep untuk pre-wed kalau jadi. Ku bilang KALAU ye KALAU

Picture Credit to : The Photolicious

Tahukah kalian gambar-gambar from The Photolicious memang sangat terbaik dari ladang. Kali pertama lihat terus jatuh cinta, terus ambil handfon terus call terus tanya harga dengan tak sabar sekali. Lepastu errr, err, errr terus terdiam dan terus berfikir. A bit pricey for us lah. Tapi tengoklah cemana. Semua masih dalam proses perbincangan (macam artis dapat offer filem baru lagaknya) pffft.

III

Esok hari ada appoinment dengan beautician. I hope they can make me pretty like Pretty Zinta. KAHKAHKAH. Suka hati kaulah labu. Taklah, esok ada upacara pembuangan lemak berlebihan. Hopefully akan berhasil. Saya harus tambah effort sendiri juga. Kalau tidak, malu lah aku sebab saya yang beriya-iya promote pada Dak Yang yang hasilnya saya akan look like Amber Chia.Dang!!

Mayfair Bukit Raja

Amber Chia wanna be.

Kalau lipo saya berhasil, akan diceritakan secara detail bout the treatment ke apa. Kalau saya tak cerita pape, jangan cuba-cuba tanya, padah jawabnya.

Dah, habis dah. Mana orang Enzol neh, Gua nak luku pale dia. Ngantuk main mercun bagai nak gila lah malam tadi ni. DFGHJUIYTRGH

10 feedback:

asna cute said...

hoh! belum sampai lagi? xpe biar lmbt sikit.. nanti xde la org tue balun tido atas tue dlu sorang2 kan hahah =D

zaradgreat said...

wah wah wah wah!!
:)

eLL said...

Yaty, bilakah tarikhmu ini? Tertanya-tanya sekian lama?

gadisBunga said...

dah terasa bahangnye ni...bila langsungnye ni? :D

Nurul Aima Hj Kaim said...

keep us updated yaty!!!

Gentleman Frog said...

salam,

bagi pengantin baru tempat peraduan amatlah penting, kan?

ye ke?!

ye lah kot!

Ati Masrif said...

as salam yaty cayang,

majuk ke ...

soli ye..kak ati sakit lah dear

bz bukan main lagi dia...
semoga semua urusan di permudah kan ..amenn

BonekadalamChermin said...

peh
manyak duit amoi ni pi mayfair!


hihi



nak tempah kite utk fotografi x?

:D



selamat menguruskan lipo yer awak!

wanie said...

bestnyaaaaaa nak kawen dah! :D
wedding of the year kan kak? cewahhhh~

asfira aminuddin said...

babe! nak tgk resultnya nanti! mesti cun! ;)