Thursday, February 17, 2011

Hard To Get

Apsal susah sangat nak contact MUA? Dia hanya menerima tempahan dari VVIP saja kah? (dah macam pesan pizza bunyi dia)

Emel - tak balas
PM dekat FB - tak balas
Try Call - Tak dapat

Ada cara lain lagi ke nak mendapatkan MUA neh? Iklan kat TV perhaps? Takda hati nak berbelog sebab hati dibawa pergi. Tak memasal. Stress!! Stress!! Stress!!

Dah. Malas nak make up!!! Inner beauty tu lebih penting. Hadaplah muka cekelat berminyak-minyak di hari bahagia kelak. Bleerrghhh

8 feedback:

cik fiza said...

agaknya mmg btul2 bz tu..
sabar yati..
cuba lagi...

skandaLdariLangit said...

MUA tu apa?

gadisBunga said...

try again. bizi kot tu..hu~

suezen said...

MUA tuh ape

anaztasias nora aira said...

hiii dear.. i pun mengalaminya..last2 malas nk pk.. i ambik je mua yang layan i :) hehe btw i link u ye. salam b2b :)

Hairil Rizal said...

Erks, apa itu MUA?

iszieylyanziy said...

anounce dekat paper,,ngee

cIk pEnNa said...

awk,
try la Dilla yg make up kan kite dulu..search kat fb "dila make up"...

:)