Wednesday, February 9, 2011

Eca si Pengantin Pelik

Beliau memang seorang yang pelik, start from beginning to the end. Selalu pengantin sibuk nak pilih warna tema, baju, hantaran. Beliau buat stone saja. Tak kisah apa-apa. Dia sarung saja apa yang Ibu beliau sediakan. Nasib baik lah Ibu beliau ada taste yang tinggi. Pssst, makcik jadi nak hiaskan tangga saya? KAHKAHKAH, nampak cam bodek ibu kau tak ca?


http://bulandarling.blogspot.com/2011/02/pengantin-pelik-ke.html
Credit to My Darling Bestie. Puan Fasya Amir


P/s : Wordless Wednesday - ni lah yang saya dapat setiap kali masuk blog Kak Ya. HAHA ampun Kak Ya, cepat lah update belog. Tu yang pergi tumpang entry orang lain lak.

8 feedback:

gadisBunga said...

heavennye kalau cenggitu. kes pengantin pasrah ni. hahaha!!!

Ati Masrif said...

sori yaty..terlewat dtg

kak ati dah sihat nanti
akan selalu dtg sini..jgn majuk ye


sudilah doakan utk kak ati ye..TQ!

CIK TOM said...

hehehheheheheh.....lawak ni...yaty jgn camni tau..

aah yunk..cik tom 1 kelas n rumah dgn zara ;)

cik fiza said...

yati, dia kn mmg sempoi dr sekolah dlu hehehehe ko nnt cmne plak?

LittleSunshine said...

pasrah...hahhahaha..nsb baik lor ibunya citarasa tinggi..bakal somi pun pasrah gak ker.he3

Amni said...

ni macam kes mirullll..... grrrrr... macam tak bersungguh pun yer jugak! memang rasa nak marah.. tapi nak buat macam mana kalau dah dia jenis macam gitu.. yer tak... huhu...

maCy said...

sis... dah nak smpai masa?

zaradgreat said...

eh. ade ciktom dekat atas! hahhaa. kelakar je bace.