Sunday, February 6, 2011

Berita Menterkejutkan

Hari ini. Ahad atau lebih popular dengan panggilan hari minggu. Seorang budak perempuan yang baru nak meningkat dewasa dan tengah berlatih-tatih nak jadi seorang isteri mithali bidadari syurga buat suami kelak (baca senafas kalau hebat) telah menterkejutkan ibu bapa dan boipren dia dengan bangun pagi-pagi dan gosok baju. Phewww

Anda bagaimana? Rasa kagum yang melimpah ruah? No?

 Work Attires Section

Ini pun dah ada beberapa pasang yang disingkirkan. Bukan sebab tak muat ke apa *muka innocent* tapi rasa baju tu macam dah out of season. Tak sesuai untuk diperagakan kemana-mana. Betul. Bukan sebab tak muat lah. Hoi, apsal kau senyum-senyum sinis? Nak kena?

*Think Hard* Manalah kita nak tempatkan baju-baju you kelak sayang? Elok kita biar saja baju you dalam beg. Senang kalau you nak balik Ipoh terus atau balik rumah Mama nanti. KIHKIHKIH

9 feedback:

Amni said...

banyak balu color kemerahan.. hehehe....

samala kita dear.. dok pikir mana nak letak baju cik abang karang.. hahaha.. kena beli almari lagi besar. aiyooo.....

Nurul Aima Hj Kaim said...

sedekah je kat mana-mana pahala pon dapat rite..?! :)

miss nina said...

uiks.. kagumnya. rajin yaty iron baju satu gobok tu :)

Hairil Rizal said...

Ya, ya...aku senyum sinis ni. Mari dusyum kepala ku! Hahaha!

cik fiza said...

huhu~~ cikgu yati.. baju ku pn byk seperti baju mu jua.. sampai mcm nk roboh dh almari hihihi~~

TiKa LEh said...

hahah..ni mseti mimpi jd wanita suci ni..hehhe..rjin btol..

poyaty said...

amni -kita bg mereka almari plastik saja. haha

kak nurul - oh no!! sayang lah. hehe

nina - mmg org johor lah awk ni pggl gobok. haha

warlord - mmg, nk kena kan

fizzie - tambah lg selagi x roboh. haha

tika - haha agaklah :)

LyNn HaMzAh said...

mak aaaiii...banyaknya baju...kak lynn dapat rasakan lagi beberapa minggu dah x muat dah nak pakai baju kurung...skrg nie perut dah membulat dah...huhuhuh...

CIK TOM said...

byknya baju!!