Tuesday, February 1, 2011

1 Down, Many More Months To Go

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.

  • Target bulan Januari semua dah tercapai. Wooohooo
  • Rumah yang macam tapak pembinaan dan di penuhi dengan macam-macam warga asing ada, Indonesia, Bangladesh, Nepal. Kadang-kadang rasa macam duduk oversea pun ada. Sekarang dah kembali tenang dan dihuni warganegara Malaysia saja.









  • Barang-barang si nomad yang bersepah sana-sini pun dah kembali ke tempat asal

 Depan tangga sikit

 Tepi tangga ada juga sikit

Dalam bilik Kakak pun sikit lagi ada. KAHKAH

  • Bilik lama dah selamat jadi stor yang lebih indah dari bilik lama. Faham ka?

  •  Masih rindukan katil lama. TSKTSK

  • Bilik baru putih berseri suci murni macam iklan ADABI. Pffffffftt

  •  Tapi diam-diam puni masih intai yang lama

  • Semua payment untuk Januari juga sudah settle. My new bed akan tiba kurang dari seminggu. Takyah nak jadi cindai lagi berbantal lengan tidur ku.
  • Mengakhiri Januari dengan beberapa drama emosi. Alhamdulillah, feeling even better sekarang.
  • Semangat melimpah ruah untuk bekerja. Tiba-tiba.
  • Oh, Februari sudah menjelma. Welcome, welcome.

7 feedback:

maCy said...

kalau macy sakit jiwa nak kemas semua tu. haha. kenduri bile? hik3

LyNn HaMzAh said...

nie mesti salah satu preparation utk majlis kawen yer dik?

Hairil Rizal said...

Gud! Gud!
Environment jadi elok, mood pun elok gak kan?

miss nina said...

wah2...berita baik akan menusul tiba ni :)

all the best yaty

MasZuber said...

waduh..

settle semuanya. yaty kenduri bile? bulan 6 cuti sekolah ka?

asfira aminuddin said...

bestnya rumah da renovate babe! tapi mesti u rimas sbb gila bersepah kan? hihi. ;)

Poyaty said...

@ macy - mmg saket jiwa. haha. kenduri kena tggu

@ kak lynn - aah kak lynn. buat sikit2

@ warlord - alhamdulillah. even better

@ nina - tq laling :)

@ kak mas - xlah kak mas. suntuk sgt tu. hehe

@ asfira - yup2, smpai nk pijak lantai pon gelisss