Tuesday, January 4, 2011

Welcome 2011, Welcome

Hey it's 2011 already. I am super-happy.

Super Duper Happy. Super Mario pun takda happy macam ni

2011 yang di sangat di nanti.

Hope everything will stick to the plan

Doa dari semua sangat di harapkan.

I am one happy-gal

Soon to be Mr & Mrs. Smith.

Soon.
FBI, Federal Agent, KGB baru saja hired both of us.
Careful, beneath the layer of my socks ada sharpener
KAHKAHKAH, ngeri gila lah senjata kau.

Shadap!!

Semoga Allah memberkati segala-galanya. Amin :)

11 feedback:

Hairil Rizal said...

Amin!
Usaha dan doa tangga kejayaan.

Ingat..dalam bercinta kena ada:
1. Trust - kepercayaan
2. Honesty - Kejujuran
3. Loyalty - kesetiaan

:)

MasZuber said...

woah, bile neh?
:)

eLL said...

yeay. kita doakan yaty ye.
insya allah.

asna cute said...

hye! hye! risik ke, tunang ke, nikah ke, nk g honeymoon ke, sila jemput asna okey! klu x bby dlm perut nie merajuk tau! haha ;D sila jemput saya! nak makan byk2 kat kenduri kak sayang saya nie nanti tau!!!

hahah over betul!

LyNn HaMzAh said...

bila agaknya langsung?

Cik Kentang said...

sumpah ai jeles!!! hehe..

cik fiza said...

didoakan yg terbaik utk sahabatku yati :) ape2 citer best jgn lupa share :)

hiro said...

nak twen da? xtunggu..keh2.

semoga bahagia..selamat2.

maCy said...

sis, jangan lupa jemput macy ya ;D

iszieylyanziy said...

hehehe,,,bila nk langsung,,tettt,,hehehe,,

Poyaty said...

warlord - tq:)

kak mas, kak lynn, & Is -

tggu ye. soon

ella - amin, tq :)

asna - insyaallah, tq :)

cik kentang - no need lah dear, soon jodoh u pasti ada

fizzie - tq :)

hiro - tq :)

maCy - haruslahhhh :)