Monday, January 17, 2011

Hadiah Apa Siti Dapat?

Damnnn!!! Semuanya akibat sibuk sangat google Hadiah Hari jadi Siti Nurhaliza lah ni. Lepastu keluar pop-out out of nowhere dan suddenly, dunia terang menjadi gelita *terus sound effect Jeritan Batinku sambil merintih hiba*

Bodoh, B#$%*&^%, B^*%#%&!!!! sambil hentak-hentak kaki.Pandai, yang ditulis bodoh saja, yang lagi 99 jenis makian tahu nak simpan dalam hati.


Dah lah mood sangat molek nak update blog. Terus terbantut selera, takda perasaan, putus harapan dan semua-semua lah. Blerghh, bosan betul. Kalau tak sibuk-sibuk nak tahu apa hadiah Siti kan takda lah lappy diserang virus child-porn tuh. Sekarang, tak hingin dah nak google-google benda tak berfaedah. Malas nak jadi Minah Kepochi ke apa nak tahu apa hadiah Siti dapat. Ingat heran sangat??


Tapi, kalau ada. KALAU yang berbaik hati nak bagitahu apa hadiah Siti dapat, saya tak marah pun. Sila lah, sila. Komen anda di alu-alukan. Malulah, kata die hard fans. Apa hadiah dia dapat pun tak tahu. Nanti ditendang keluar senarai terus. 

Boo Yaty, Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 
 Google Image

Siti nampak chubby kan masa AJL neh. But still, super duper shomeellll. Psttt, hadiah apa Datuk K bagi. Ce ceghite, Ce ceghita.

Ek eleh, dah macam baca beautifulnaradotcom kat sini. KAHKAHKAH

9 feedback:

Ati Masrif said...

yaty cayang bucuk..

kak ati pun peminat no.1 dia
masa dia kahwin kat lipis
kita gi tau..ahak!

tapi tak tau pula apa hadiah dia
yg pasti ..harusnya hebat dan mewah gitu

LyNn HaMzAh said...

apa dato k bagi kat dato ct? cepat la cari jawapannya yaty...kak lynn x mau arr google...

cik fiza said...

amboi semangat waja nk tahu yer...

Nurul Aima Hj Kaim said...

chubby ek..ada ckp dia nampk slim..hu hu

HanaBella said...

Boooo yati.. booooo... hahaha

btw, hana dengar2 ct nak macpro kan? dengar2 je la.. hikhik

maCy said...

tudung dia hilang

asna cute said...

dia dapat seutas jam tangan bernilai RM200,000 xsilap asna la hehe

MasZuber said...

make up dia tersangat lah cantik..

Poyaty said...

kak ati: die hard fans betul tu. haha. dia mintak macbook pro je kak

kak lynn jgn google nnt kena virus. haha. dia nak mac book pro je

fizzie: kt kipas susah mati. haha

kak nurul: chubby lah rasenye

hana: aah, betul lah tu :)

maCy: amboiii, garang tuh dia

asna: ok2 tu yg tahun 2009 ke 2008 rasenye. ahahaha. tq sayang