Friday, January 7, 2011

Birthday Bash; Haven

eTajuk Karangan - Sambutan Hari Jadi
Tempat - Haven Food Art Gallery, Look Out Point, Ampang
Tarikh - 10 Disember 2010
Mastermind - Dak Yang

Pagi itu bangun dengan muka yang glowing sekali. Yayy, today is my birthday. Dak Yang pun dah berpesan-pesan, malam ni kita dinner together. Yayyy lagi Yayy lagi.

From Ipoh, bergegas-gegas lah beliau sebab nak kejar reservation pukul 8.30. Kebetulan hari tu lah semua highway nak jammed. Hari-hari lain dia takda pulak nak jammed. Sengaja.

Dengan kesusah-payahan dan mulut bising-bising kenapa jammed, kenapa jammed akhirnya kami sampai. Berbekalkan sekeping kertas yang ada peta atasnya. Yayy lagi.

Sayang, you memang hebat. Semua orang dah pakai Garmin, you pakai kertas lagi. Teeheee. Hebat hebat,


Baru sampai dilereng bukit I was like OMG OMG kenapa cantik sangat ni Yang. OMG. Boleh nampak satu KL yang penuh dengan lampu OMG. Breathtakingly beautiful OMG. Kalau nak tengok scenery sambil OMG OMG banyak kali, pergi lah SINI

We had our dinner with 2 others couple. Memang romantiklah sebab sebesar-besar restoran tu ada 3 pasang kekasih, yang 2 pasang sambut birthday (ehem, saya dan cina sebelah) Yang satu pasang saja makan sambil bergambar. Cuba tripod baru lah tu. HAHA. Menyesal tak bawa tripod, kalau tak boleh buat aksi sama.

Birthday Girl buat aksi solo

Dah makan sambil feeling-feeling hembusan bayu malam lah konon Lepastu Dak Yang shivering sebab sejuk sangat. HAHA. Amoi sebelah rileks je Yang.

Perghhh, phewiit, pheewiiit. Muka tahan sejuk


camera takleh nak capture, pemandangan ke nak capture orang

Pipi Botox nampak bersinar dalam gelap. pokok krismas pon kalah


Auwww, wedges 3" not helping at all.
Still nampak rendang

25 tahun pun tak membantu saya jadi tinggi. Kena makan calci yum setiap hari

7 feedback:

asna cute said...

saya org keberapa yg wish bufday? heheh nak tau~

maCy said...

sis! sis yg rndah ke die yg tlampau tggi? haha


moga bahgia sis ;D

Poyaty said...

asna - anda org ke 3. yayy, tahniah, tahniah. hadiah makan utk 3 org nnt. hehe

maCy - dia yg over tggi. teehee. tq dear. aminn

MasZuber said...

yum yum.
nampak pon sodap.

Ati Masrif said...

dah terlambat ke yaty..

Happy Birthday Yaty!

last celeb brday as a single ke..

iszieylyanziy said...

tinggi nyeeeeee

Hairil Rizal said...

Aiyoh, kena kasi try ini tempat ni. Manyak syiok pemandangannya!

Harga dan rasa makanan ok tak?