Sunday, January 30, 2011

Assistant Seksi Kembali Beraksi

AMARAN : Pensidaian Gambar-Gambar Hotttsss tepi kolam renang. Ala-ala Majalah M**gg*. Harap suka dan terhibur. KAHKAH. Dosa tanggung masing-masing.

Sarah atau nama komersil dia Aah bukan main lagi beriya-iya mengajak Kak Yaty dia neh pergi tengok dia swimming. Nasib baik waktu tu demam beransur hilang. Dah nak dekat pukul 5 tu dia call lagi tanya, Kak Yaty nak ikut Aah pergi swimming tak? Demi tak menghampakan harapan anak kecil, gagahkan diri juga ikut beliau ke kelas swimming.

Dah serupa karakter dalam Up dah aku tengok

Since masuk Little Caliph ni Aah makin tembam
 HAHA

Tak sabar dah nak swimming, tapi cikgu dia tak datang lagi

Air yang biru lalalalala

Nampak tak dia excited dapat masuk pool

Aah dan kembarnya anak cina

Dia suruh saya capture dia buat bubble besar-besar
Baiklah Aah, baiklah

Cikgu Aah lagi seksi, siap ada yang gatal-gatal suruh saya MMS kan
*jeling Dak Yang*

Kan Yang kan...

Cikgu dia dah lepaskan dia ke seberang
Gembiralah dia macam itik dapat air

Pastu sedih taknak balik. Nak buat pool macam ayah dia punya
HAHAHAHA

6 feedback:

chesu said...

comelnye,,,hehe

CIK TOM said...

lama xtgk assistant yg seksi ni..auwww....comel :)

kakngah said...

hadoi.. kene mintak ayh bin apool sebijik utk aah...

LyNn HaMzAh said...

minta la ayah dia buatkan 1 kat rumah...hehehe...

asfira aminuddin said...

alala..comelnya budak ni! hihi. tembam sungguh! :)

Gentleman Frog said...

salam,

wah pantas saja klik bila baca tajuk seksi tapi (-_-) dia mmg seksi