Monday, December 13, 2010

USS - Hollywood

You may click the words in blue for further info

Warlord tanya ada nak gebang lagi pasal USS ke dah habis? HAHA. Belum mula lagi pun cerita USS. Hari tu cerita secara general. Lets get  the bigger picture here. There are 7 main themes based on the box-office movies. We started from the entrance, shall we?

Main Entrance








Dekat sini boleh siap-siap keluarkan buku autograf sebab kita takkan tahu nak berlanggar bahu dengan siapa kejap lagi. Untung-untung boleh beli popcorn sama-sama dengan Nicholas Cage atau kau boleh hop on satu taxi dengan Marilyn Monroe. Yup, they did bring the 'dead' artist alive. HAHA

Welcome to Hollywood

Boleh makan popcorn doblas ringgit kat sini.
Air tangan Nicholas Cage, Nicholas Saputra & Nicholas Tse (tipu)

Kena cekik dengan hantu secara tak bagi salam
Jangan pulak pergi tendang 'anu' dia
It's still human inside
AHAHAHA

Kalau anda bertuah, ada pencuri yang akan tarik beg anda dari belakang
Lepastu dia sengih-sengih je dengan baju banduan
Jangan histeria.

Walk of Fame

Diner Girls buat show
Guysss, tutup mulut sikit pliss
Ok, thank you

Belly (with her new image obviously) entering the building to buy a pain of blood for her vampire boyfriend Edward Colen.
The white shirt paparazzi with his long lense somehow noticed her
Damnn!! ehh, apasal aku yang emo. HAHA
Nampak real kan macam kena stalked
Mentang-mentang kat Hollywood terus feeling Hot celeb.

Perghh, kereta polis macam ni terkicit lah kau nak kejar Mat Rempit
Excuse me, dekat Hollywood adeww Mat Rempit kewww?

Jawanesse's Next Top Model

Ada show akan di buat kat sini

Boleh duduk sini sambil....

Makan COCOPIE from Malaysia untuk tengok...

Orang seret badan kat lantai
HAHAHA
Nasib baik kacak belaka
Ini adalah Rockapella Dance Show

Boleh bentang tikar dan keluarkan bekal nasi lemak dengan telur mata sambil menikmati jejaka-jejaka kacak menari melompat macam kera tak cukup bulan. HAHAHA. Itu adalah nikmat bagi anak dara. Feast your eyes ladies.

In memory Marilyn Monroe (padahal I cover skirt dia yang terselak over)
Sorry guys, coz I have to let all of you down. HAHA

The best way nak tahan yellow cab. HAHA

Ok, our next destination will be the Sci-Fi City and Ancient Egypt

8 feedback:

LyNn HaMzAh said...

syoknya...kak lynn nak gie juga la next year...

Nurul Aima Hj Kaim said...

!yey entri yg d tunggu sudah d langsaikan..TERIMA KASIH CIKGU [sambil berdiri bg hormat :P] nxt trip p disneyland pla ya cikgu

iszieylyanziy said...

hehe,,best kan akak,,ase xnk blik jek

Norhidayah Rasin said...

bile agaknye cerite g USS ni abis?...semakin hari saye semakin teriiinngggiiinnnnnn nak pegi..huuuwwwaaa...

gadisBunga said...

alahai....tak tahannya tgk org gi jalan2...!

nak fridge magnet!!!!!

oya said...

bestnya g sana....posing sakan..

BonekadalamChermin said...

best nii

best!
best!

jelesh ai...

Nadya Zahid said...

heheheeh,die punye penari2 kacak tu mmg handsome ok..hahaahaha, kiteorg beria2 tgkp gbr dgn dieorg..hahahaah,bleh camtu?