Sunday, December 5, 2010

Saya Masih Ada

Gila apa, mata dah suku-suku saja yang buka. The rest dah hampir nak labuhkan kelopak. Tapi, tuan dia gagahkan diri juga walau terpaksa hantuk kepala kat dinding sebab nak bagi update juga blog lapuk.

Tak sangka minggu ini betul-betul tak melekat di rumah. Ewaah, rumah dah semacam hotel saja. Tukar luggage dan terus berjalan sana sini. Tak sedar diri sungguh baju kotor dah melimpah-limpah. Kalau baju kotor tu boleh tukar jadi duit *bayangkan*

Ok ok, mata dah tak boleh buka. Saya pun dah hampir tumpas. Jumpa lagi kesayangan semua :)

Sebelum bertolak ke Selatan Ahad yang lalu
Dah seminggu?

11 feedback:

iszieylyanziy said...

rindu kat akak!!! wah,,holiday sakn yek

fiDooo said...

bawa berehat ye... :D

shakirah samsudin said...

lega yaty masih ade. ;p
cepat2 cite singapore!

asfira aminuddin said...

wau! u kemana je? berjalan eh? bestnya!

gadisBunga said...

bagus dia sebab tak biarkan blog bersawang. tapi walau bersayang tetap ada yg menjenguk. don wori. enjoy ur holiday!

cik fiza said...

welcome back my dear yati

LyNn HaMzAh said...

cepat2 la update...rindu pada kamu...

maCy said...

haha. ni pun kire update. ok la xde la xde kaba. huhu


cepat2 update nati :)

zaradgreat said...

wah wah wah. holiday sakan yaty. hehe

Gentleman Frog said...

salam,

ada beli buah tangan, selamat tahun baru

airport teaser

Hairil Rizal said...

Lerr...tak abis lagi berjalan rupanya?