Thursday, December 16, 2010

Paling Sedih 2010

Pernah tak mentonton filem sambil merembeskan air mata dan air hidung dengan derasnya?

Pernah tak mentonton filem yang sama pat lima kali dan feeling nya masih sama, tapi kali ni even worst. Di tambah dengan esak tangis sedu sedan senduk semua ada.

Eh, eh apa kau melalut neh? Ni lah akibat dah lama tak melalut tak tentu hala. Mula lah dia.

Baik, saya nak cerita tentang filem yang sudah di tonton 5 kali setakat ni tapi still, saya tetap menangis tersedu-sedu. Ini serius. Hati akan terasa sebak yang teramat dan meruntun-runtun jiwa nak menangis.

Sepanjang durasi tayangan, mulut tak sudah-sudah kesian dia, kesian dia, kesiannyaaaaa.

It change my perspective about life. Ohh. You should watch it yourself then you'll know.

Filem apa yang kau gebang sedih-sedih neh?

From-Mr. Google

HUWAAAA, Apsal movie ni ada unsur-unsur kesedihan yang melampau. Patut kena ada klasifikasi untuk filem camni. 25 SD perhaps. Sesuai untuk tontonan 25 tahun ke atas, ada unsur-unsur kesedihan yang tinggi dan boleh membanjirkan kawasan tempat tinggal dan kejiranan.

Kalau tengok tapi tak nangis camne? Kau memang kurang emosi lah mksud dia. ok. jumpa lagi :)

16 feedback:

gadisBunga said...

GB tgk transformers pun nangis. kalau tgk citer ni mau banjir kot. ahahaha

MasZuber said...

filem yang akak tengok beratus kali dan tetap nangis:

adalah
.
.
Men of Honor..

hmm

asna cute said...

penah masa 1st time tgk lagenda budak setan yg ayu meninggal sbb give birth ank dia huhu menitis air mata~

BonekadalamChermin said...

jiwanggggsss!!!

ztie said...

tak pernah lagi tgk movie ni..sedih sangat ke? huhu

nabilah_2908 said...

tgk kat wayang ke ni...? tk perasan lak ada cerita ni..huhu

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERIBU KALI CINTA

cik yaya said...

ni cte kat astro ke boleh claim gold class?
HAHAHA

maCy said...

best ke. kne donlod ni. ha, sugest la cite ape lagi macy na donlod. busan meh. huhu

Hairil Rizal said...

Sedih sungguh nampaknya citer tu...
Kalo camtu Warlord tokleh tgk sbb Warlord akan jadi huduh bila menangis! :P

Cik Tom said...

xpernah tgk lg..sedih sgt ker ni??smpi 5x tgk..huhu

Gentleman Frog said...

salam,

try 'defendor' mula ketawa akhir menitis air mata ^^

DEAR FREN

Cik Kentang said...

Kita punya taste sama..sangat suka citer ni. Tengok berkali2 pun tak boring. a very inspiring story..

HaNTwO said...

memandangkan pokcik ni jenis lelaki yang penuh perasaan, pokcik akan menangis bile menonton cite cenggini :)

Ati Masrif said...

letihlah layan cite sedih ni
baik tgk cite happy2

miss nina said...

isk..isk..ini yg buat nak tengok sekali lalu

nub said...

ceqq bawak moto ikot len tengah.masok lobang tros.rosak rim

adusss