Sunday, November 28, 2010

Sayonara Klang

Salam kepada semua yang passing by. Secara sengaja atau tak. Ek eleh, macam lah aku nak singgah sangat kat sini. Ok, takpa. Kau menggembirakan aku sebab 'ter'singgah tadi.

Blog akan sepi selama beberapa hari. Blog akan di mamah mentari dan anai-anai sekali. Spider web semua ada nanti. Minta jasa baik tolong sapukan sawang siap-siap, susun pasu bunga ke apa. Buatlah macam rumah sendiri. hehe. Kidding saja.

Saya dan sekeluarga sudah memulakan Our-Fun-Week-Holiday-Together.

Passport - check

Duit - double check

Tiket - check

Destinasi - check


Semoga perjalanan kami sekeluarga dilindungi-Nya.

Nota cinta; Kehadapan bakal suami atau abang saleh suka panggil future hubby. Jaga diri anda pada level paling tinggi. Sebab nanti saya kecewa kalau ada tanda seekor nyamuk di hujung jari atau tanda seorang wanita di leher kiri. HEPPP. yang itu Nauzubillah sangat. Anda patut tahu kasih sayang saya takda bertepi macam baju kena jahit tepi. Jangan bersedih hati sebab nanti hati saya pun luluh pedih tertikam tombak Mahsuri. Sejuta kali maaf pun saya tahu tak dapat sembukan luka itu sekelip mata. Tapi jangan worry, nanti saya balik bawak Hand-a-plast sama. Kita balut luka lama together.

Saya ada cakap ke tadi saya sayang kamu? Oh, lupa kali. Untuk yang ke zillion kalinya saya nak kamu tahu bakal suami, sesungguhnya saya, eh tak nice ah berkasih sayang di khalayak. Kamu tunggu mesej saya. teehee,

Hati saya ada dengan kamu. Tolong jagakan sebaik mungkin :)

15 feedback:

Cik Kentang said...

wahhh..nak berholiday ek..sumpah i jeles...nak ikuttttttt....

maCy said...

wah! tc k ;D

MasZuber said...

jaga diri bebaikkkkkkkk ;0

happy holiday!

Hairil Rizal said...

Wah, nak pegi Singapura laaaa!!!

Jeles! Jeles! Jeles!

Gentleman Frog said...

Salam,

Belikan singa seekor

cik fiza said...

yatiku syg, nnt pi blog aku yer bila free.. ada tag utk ko...

miss nina said...

hehehe..jalan2 sambil hati berbunga
sangatlah best :)

selamat bercuti & selamat2 selalu

HaNTwO said...

wowww g singapore yek?? kirim minyak wangi hehehe..

LyNn HaMzAh said...

syoknya holiday...nak ikut...hehehehe...

gadisBunga said...

fridge magnet plis...ngeeee. tq. winks!

zaradgreat said...

wah. yaty. kawan kte pun pegi sana. hehehehe. happy holiday! have fun!

asfira aminuddin said...

bestnya die nak i holiday! take care always babe :)

Ati Masrif said...

oo...balik kampung kak ati tu..

happy holiday

iszieylyanziy said...

is blek da dri spore,,hehe

Tomato Gurl's Life said...

bestnya...take care dear!!will miss u :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)