Sunday, November 14, 2010

Menjilat Bibir

Istighfar Yaty, istighfar. Tajuk yang begitu menggamit hati para Arjuna.

Semua Arjuna, Istighfar banyak-banyak. Kalau cari foto Angelina Jolie jilat-jilat bibir memang takda sini. Cari dekat angelinajilatbibir.com sana.


Kat sini cuma nak cerita tentang aiskrim yang bisa menjilat bibir. Jilat bibir sendiri lah. Yang pergi jilat bibir orang lain buat apa? Penampar nak? Allah marah tahu. Don't try this before married. Teehee


Menjilat jari dah tak relevan kat sini sebab sapa yang makan aiskrim pakai jari?


Selalu memang Baskin Robbins adalah kegemaran hakiki dan pilihan sepanjang zaman (sambil mengalir-ngalir saliva tengok kek dia dengan background lagu Happy Birthday Happy Birthday)

Monolog hati sendiri
Ehhh, dah nak menghampiri Disember lah. Birthday sapa eh? sapa eh? sapa eh? Kalau dah gaya gedik tanya seploh kali ni mesti semua dah agak sapa. HAHA Tak sabarnya nak tunggu hadiah tahun ni. Tadi dah bagitahu dah kalau pengguna Digi boleh dapat i Phone 4 dengan harga murah 800ringgit. Kalau tak pun dah tunjuk brochure Blackberry Torch dalam kereta tadi. Hope he get my signal. KAHKAHKAH pun dalam hati juga

Ehem, ehem. Ais krim yang sedap sangat tu? Kami nak tahu cepat. Sebab nak pergi beli sekarang juga ni.

Ais krim from LECKA LECKA (meleleh lagi saliva daku mentengok ais krim pelbagai flavor kat website dia)

Ais krim dia sangat sedap. Sedap sangat. Lepastu baru jilat sikit yang meleleh dekat jari pun dah sedap. Ok. Enough enough. Kami tahu. SEDAP. Lepastu ais krim ini sangat unik sebab dia jenis GELATO. Saya takda peduli dengan semua semua tu. Yang penting enak dan di jamin HALAL.

Flavor yang cepat habis selalunya Ferrerro Roche (ada coklat tu seketul-seketul dalam ais krim) pastu Famos Amos Cookies (ada biskut yang hancur dalam tu) PERGHHHH

Saya selalu mendapatkan bekalan dadah ini (Lecka Lecka ice cream) di Famos Amos Bukit Raja. Walaupun harga dia sama dengan beli dua bekas besar ais krim WALLS, still takpa. Bukan selalu. Bila craving for ice cream then baru go for it.

Nak tengok Model Lecka Lecka paling huduh di pasaran sekarang? Nah



  Benci tak mulut tu?
Macam nak lempang kan

20 feedback:

maCy said...

panngggg.. kalau lah pelempang sampai sana. keh2

tak3~

xnmpk menarik pn eskrem tu. sedap ke? huu

g_gOrgeS said...

yati for ur info lecka nie lg kurang fat dari baskin robin.Aku tatau la plak ko suke mkn kan..aku mmg da lame mengikuti lecka nie since zaman anak dara..auw!!!

wanie said...

HAHAHA kak, gaji dh masuk kannn..siap dpt tunggakan lg kann :P plissss blnja wani 'dadah' ituuuuuuuuuu

Cik Kentang said...

haha..model askrem tu betul2.....ader umph la.....

BonekadalamChermin said...

haha

seksiiiiiiiiii

fiwit! fiwit!

iszieylyanziy said...

sedapnye aiskrim!!!nak aiskrim jugak!!!! ngeee

AiMax... said...

nasib baik baca sampai habis, haha....baskin robbins mmg sedap, tapi harga dia ko...pom terbaik!

Poyaty said...

@ maCy - ouchhh. hahaha. awk kena rase kot. nmpk da cair mmg x sdp. haha

@ g-ha - alaa, kat klang mana nak dapat lecka neh. baru je ade dkt famos amos. tu yg batak ni. haha

@ wanie - hahaha, tahu aje ye. hah, mari turun dr menara dan dtg kemari amek dadah

@ cik kentang - model tu nak cam nk kena lempang jek. haha

@ azreen - fewiiit, sape yg seksi tu? hahaha

@ is -sila is. da abes exam kan. haha. boleh makan eskem bebanyak

@ Aimax - haha, bagus baca smpai habis. harga ok-ok je. haha

hamzah ian said...

comel jugak cawan tuh.. argh..

Ieza said...

cam kiut jer...he3

AiMax... said...

harga memang sangat ok!

kalau ada orang belanja....ahaks!

Poyaty said...

@ hamzah - kenapakah? hahahaha

@ kak ieza - cup tu mmg comeiii. hehe

@ aimax - mmg tepat sekali. teehee

Gentleman Frog said...

Salam,

Amboi cantik bibir (@_@)

Tomato Gurl's Life said...

hehehe..kiut pe..
jgn lp besday ciktom 22/11 ni..hehe

cik fiza said...

amboi2.. model lecka2 ni bibir seksi uuu....

HaNTwO said...

hahahah nape xmuncungkan bibir tu...baru seksi cam angelina jolie ;p

Amni said...

mirul suka giler aiskrim... haha.. rindu2! cikgu, saya rindu mirull.. ada ubat tak? ada nasihat tak cikgu? haha...

LyNn HaMzAh said...

seksi lor bibir model lecka2 yang last tu...hehehehe...

Hairil Rizal said...

Gelas aiskrim itu sesuai dgn pipi model. Sekian.

Apa yang sesuai?
Bulatnya hampir sama...Heeeee!

Eazy Izzuddin said...

jelez..
sedap tuuu

salam aidiladha
~Eazy Izzuddin~