Sunday, November 21, 2010

I Cried Over This

Ada 2 sebab besar kenapa aku menangis secara tak bagi salam sangat.

PERTAMA

1998-2002 kami adalah budak sekolah yang nakal, perangai Nauzubillah punya jelek sampai ada yang nak kena buang asrama. KAHKAHKAH gelakkan orang itu yang absolutely bukan saya.

Kami bertiga juga adalah anak dara yang riang gembira

Once upon a time lah

Bila, 5 Disember 2009

Sorang dah jadi Puan Nurul Akmar

20 November 2010 pula

Lagi seorang dah jadi Puan Faisyariza

Macam mana tak rasa nak nangis

Sebab saya masih mengekalkan gelaran Cik Norhidayati
25 tahun berturut-turut

Harap lepas ni terus lompat anak tangga
Jadi Datin Norhidayati terus :)


KEDUA

 Mr.Google's Picture

Harry Potter And The Deathly Hollow sangat menyentuh tangkai jantung. Berdebaran sepanjang berapa minit durasi tayangan tah, tak ingat. Boleh membazirkan setitik dua air mata. Bayangkan lah. Sedihnya cerita magis tersebut. Sangat terkesanlah kali ni. Tapi, damn, nak tunggu bulan Julai 2012. Lamanya.


Anda nangis tak? Harap ada. Jangan hampakan saya :)

17 feedback:

iszieylyanziy said...

la akak,,nnt kawen gak,,ngee,,,samapi seru nanti kawen la kan,,ye x?ngee

Nurul Aima Hj Kaim said...

nak nanges sbb blum tengok cerita tu lg sbb SAKIT MATA la pula uwaa!!

zaffan arifin said...

hari yati akan tiba..insyaallah :)
& u'll be absolutely gorgeous on ur day dear!!

maCy said...

aloh3.. cik poyaty ti dpt title datin kimsalam kt dato'2 bujang ye. keh2







masanya akan sampai.. senyum :)

Hairil Rizal said...

Baru umur 25 tahun Yaty...muda lagi. Can wait.. Rileks..enjoy the single life first!

asfira aminuddin said...

alah, siannya u sbb ur besties suma da kawin. semoga u pun cepat kawin. :)

Gentleman Frog said...

Salam,

Pertama, hahaha cik abg tggu apa?

kedua, tak tgk lgi.

cik fiza said...

mmg terasa kn bila kawan baik dh kawen huhuhuhu bertabah la wahai yati ku syg....

Poyaty said...

@ is - hehe, haruslah kan. tgh tggu seru lah ni

@ kak nurul - ahahaha, cpt2 tgk. best kak

@ affan - hahaha, malu lah saya :)

@ maCy - I will, i will. hahaha

@ warlord - of cos, enjoy to d max :)

@ asfira - ohh, u je yg fhm. everybody tot i x saba nak kawen la plak. hahaha

@ frog - cik abg tggu keje. cpt2 gi tgk. sgt besttttt

@ fizzie - yess seploh markah. terasa kan fizie. da tggl sorg :)

Ati Masrif said...

yaty,

sabaq na..dah tak lama lagikan..so sementara itu enjoy kehidupan sigle ni...sekali seumur hidup tu...

shaffique said...

harry potter n the deathyy hallows best ! x sabar nak tgu part 2. ;)


My latest entry : Invisible Man Memang Wujud !

HaNTwO said...

ape lagi Cik Norhidayati cepat2 la kawin hehehe..

gadisBunga said...

nangis tapi tak tau sebab apa. errr....aci ke? hihihi

cik fiza said...

tak tinggal sorg lg dear.. mereka masih ada lg bersama kamu cuma sudah bersuami... nnt kamu pun akan ke alam itu :)

Poyaty said...

@ kak ati - huhuhu, saba la neh. kalau tak. jeng je jeng

@ Shaffique - kan kan kan. lame lagi tuuu

@ HAn - cepat2. ohhoo, i wish :)

@ gB - hahahaha, aci2 :)

@ fizzie - haha, da xleh la gayut tgh mlm lagik :P

Amri Abd Rani said...

datin...
datuk dtg ni tngok org nangis....

Ieza said...

tetiba jer ada da'to lamar ni nnti..he3

poyaty..ieza ada award nk bagi...sila2 ambil yer..

IeZzA: award dari apple sweets..thanks a lot