Friday, October 15, 2010

Stalker Siti Situ Sana Sini

Sesss (yess). Semua nak mula dengan huruf 'S' sampai jadi Sess. Sudah sah sasau. Heh, tengok, jadi lagi. Ok ok. Pedulikan dia. Lets move

Esok yang dinanti

Siti Nurhaliza?

Rumah?

Stalker?

Jangan call polis dulu. Kamu semua neh  memang lah. HAHA

My journey begin tomorrow

Dari Bangi ke Kuala Lipis ke Temerloh dan akhirnya pulang semula ke rumah. Habis, kau tak reti-reti balik rumah sendiri?

Tak sabarnya nak makan Ikan Patin Masak Tempoyak *drooling*

Tak sabarnya nak lalu depan rumah Siti lagi.

Asal pergi ke Kuala Lipis je nak singgah rumah Siti yang kau dapat lalu depan rumah macam takda orang tu. That's what people call STALKER

Buhbye Klang, Buhbye Blog. Buhbye semua.

Tunggu saya bawa pulang ikan patin yang dah jadi isi perut :D

18 feedback:

gadisBunga said...

sedapnya ikan patin!!!!! aiseymen leleh suda!

LaDy BarbeLLa said...

Jangan lupa singgah Gambang gak ye. i bg makan ikan patin masak tempoyak Gambang lak. hahaha

Cik Kentang said...

Selamat pergi selamat pulang...

shakirah samsudin said...

alah yaty ni, kuciwa la.
ingatkan betul2 jumpe siti td....

LyNn HaMzAh said...

huisshhh...nak gie lipis yer...jealous sungguh kak lynn...

asna cute said...

take care in journey ya =))

Tomato Gurl's Life said...

nak gi lipis jugak lalu umah siti...huhu

Amri Rani said...

xminat siti sbb org punya...huhu

CheQ PP JoY said...

hye..thnx sbb sudi baca entry fy pasal innity 2..nak jawab soalan td ni..sbnrnye, pageviews 2 bermaksud berapa kali blog kite dipaparkan dalam sehari..macam dekat nuffnang jgkla..dekat traffic 2, ada 2 jenis kn, views and unique..innity pon samala..ada pageview and unique...untuk dapatkan pageview, kne rajin blogwalking n update blogla.. lebih kurang mcm 2 la y fy buleh terangkn..kalau ada ape2, tnye jela..kalau fy buleh bantu, InsyaAllah fy bantu..harap da terjawab persoalan td 2..hehe

Hairil Rizal said...

Have fun ya!

anyss said...

Salam,
Suspen je...baru je nak star jeles he he he ;)

MasZuber said...

ehehehhe

take care yea..:))

iszieylyanziy said...

sedapnya ikan patin mask tempoyak,,,glrup,,,,telan air liur,,hehehe

shininghepiness=) said...

wow...ikan patin....ku xreti makan=)

sweetsal said...

cantiknya rumah siti, blh lalu depan rumah siti..hehe

NURULekmiRabat said...

wa..leh lalu depan umah siti..cayalah..

saya follow awak :)

HaNTwO said...

best ke tempoyak??

maCy said...

rindu rumah. nak ikan patin!!!