Monday, October 11, 2010

Soalan Ujian From Cik Fiza (Fizzie) & MasZuber

Soalan Ujian Bulanan kali ini lebih susah dari Soalan PMR I tell you. Berpeluh jantan betina semua keluar. Hambekk
 
1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
 Semua yang menyokong kehidupan saya adalah penting (e.g udara, air, makanan, tempat teduh,keluarga, rakan taulan and so on)
 
2. benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
Tak ingat. Tadi bayar makan pun duit Dak Yang. Duit saya safe and sound dalam wallet. teehee
 
3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?

Di rumah sahaja. sebab rumah ku syurga ku. Tema? All White. From khemah to tetamu yang hadir. SO, pengantin saja yang ada kaler. Barulah lain dari orang lain.



4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
  Of cos *mata kedip-kedip*

5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
I know deeply in my heart, am gonna love him for the rest of my life



6. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
Novel: Confetti Confidential (again, Dak Yang belikan)
Buku: None
Majalah: In Trend cover Sti Nurhaliza (dress itu sungguhlah)

7. dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
Di tempat yang ada makanan


8. apa name penuh korang?
Norhidayati Basirun

9. antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
Emak
  

10. namakan orang yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang? 
Love of my life - Dak Yang


11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
Kadang-kadang. Selalunya emak basuh, saya sidai


12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Mengerjakan Umrah & London, Paris, New York. aik

13. pilih satu, peluk atau cium? 
Lots and lots of hugss


14. beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang? 
Oh, Fizzie adalah rakan seasrama. Dia duduk sebelah dorm masa Form3
 MasZuber =  She's nice


15. 5 mende yang korang sayang sangat dalam hidup korang?
1. My Family
2. Darling Boify
3. Lappy
4. Hp
5. All my birthday presents from Darling Boify (like a lot)



16. 5 lagu yang korang suke dengar?
1. Hanya - Faizal Tahir
2. Impossible - Shontelle
3. Secret - One Republic
4. Dan Bila Esok - Sofaz
5. Already Gone - American Idol 1


17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas? 
10 Disember 85. Last year kami celebrate di Tony Roma's Sunway Pyramid

18. 5 orang blogger yang korang nak tag
-none- kinda lazy nak berfikir. So, semua selamat. teehee

4 feedback:

AiDa AzRyN said...

Best an lagu secret~ ;)

Tomato Gurl's Life said...

lagu hanya tue best!

cik fiza said...

tq2 jawab tag.. syg ko yati :)

Poyaty said...

aida - best gilossss. hehe

cik tom = mmg kan

fizzie = alolo, syg kamu juga :D