Monday, October 11, 2010

Semua Tak Kena

Mulakan hari dengan Bismillah bukan dengan marah-marah. Tapi, semua serba tak kena

  • Nak upload gambar masuk dalam entry tak boleh. Nak kena blogger neh (marah sikit)
  • Ada orang balik JB tak cakap. Tahu-tahu dah sampai Rembau (marah lagi sikit)
Kalau dah tak berapa nak sihat, semua benda jadi tak kena. Nak menangis sambil hentak-hentak kaki (typical me) tapi rasa macam ah buang masa je. Lebih baik turun makan, lagi kenyang.

P/s ; Lagu Hanyut- Faizal Tahir tu adalah terbaik. Rasa nak kunyah-kunyah je lagu tu sebab sedap sangat.

P/P/S ; Yang, I ngajuk dengan you. Takmo kawan.

12 feedback:

wanie said...

eeeeeee! lagu faizal tahir tu mmg best sgt sgt sgt sgt! mendalam sgt lirik dia :')

suezen said...

bgs bgs...mulakan dengan bismillah...sudahi dengan alhamdulillah

LyNn HaMzAh said...

alahai...merajuk...kesian la yaty...

Amni said...

merajuk ngan saya ke? ekekekekkeke.... tak pernah lagi dengar lagu Hanyut tu.. nak dengar jugak nanti.. Minat dia.. lalalalla...

Tomato Gurl's Life said...

wah majuk pulak..hihi..jangan majuk2 ye sayang..

gadisBunga said...

faizal tahir hensem. suara dia sedap. lagu dia best. sekian. :)

cik fiza said...

elelelele majuk2 manja gitu yaty ek...

MasZuber said...

huhuhu,

jgn merajuk lame2 tau..nanti bf larikkk..

;)

maCy said...

rase ape bile dikunyah? ngegehe

Hairil Rizal said...

Kadang-kadang mmg kita terpaksa hadapi perkara diluar jangkaan.

Sama la mcm Warlord semalam..nak post 2 entry malam semalam tapi the whole night Streamyx senggugut. Panaaas je hati!

Poyaty said...

wnie = meh kita kunyah same2

sue = aminnn. hehe

k.lynn = tuh la. kesian kan

amni = Ft the best. hehe

cik tom = harus ngajuk neh

GB = FT i love u, x memasal. haha

fizzie = hahaha, x ah ngajuk garang2

mas = uhhh, jgn :D

Amni said...

dah boleh kwan tak? hee... ke masih majuk lagi? =P