Monday, October 4, 2010

Selamat Tinggal B

Ya, saya tahu. Sudah sampai masanya untuk melupakan. Walaupun macam tak dapat nak terima kenyataan lagi. Tapi, takpa. Sooner or later nanti boleh juga. Walau pahit terpaksa ku telan jua T__T

Selamat Tinggal B...erat Badan Sempurna

Hari Sabtu tu konon-konon lah nak nampak glamour. (Konon di situ) Jadinya, saya pun try out a few baju yang saya rasa ok lah. Tapi, turn out semua tak boleh di zip. Crying out loud. Kakak cakap, kau pakai lah baju yang tak glamour pun tapi selesa. Baiklah, baik. Harus di slap sepuluh kali dengan pesanan kau gain a lot of weight. Sila sedar dari alam mimpi. Semua baju fav dah tak boleh pakai. Tak boleh!!

Bila dapat pakai baju-baju ini semula. TSKTSK










Yang muat hanyalah, sehelai jubah putih. Semua kata macam nak kahwin. Tapi hakikat sebenar, yang malas nak di telan yang semua orang tak tahu. I have nothing to wear.




11 feedback:

asna cute said...

asna tgk xde la tembam mane akak nie. Baju tue yg megecik tau. hehe =))

cik fiza said...

salam.. yati.. tak sangka lak jumpa ko di alam blog ni :)

LyNn HaMzAh said...

baju kak lynn pun berlambak tau x leh pakai...sudahnya bagi jer kat adik...huhuhuhuhu...

iszieylyanziy said...

baju tu tetiba kecik kot,,hehehe

maCy~ said...

maCy mmg selalu dpt bju org xmuat pakai.haha

maCy malas nak sign in~

AiDa AzRyN said...

pakai jubah ok pe... nmpk sweet-mweett~ hehe~ :)

Norhidayah Rasin said...

sy pn sedih seperti kamu..tp dah deal awal2 dgn bf, klo nak kurus,kite kene kurus same2,serentak..haha..xpelah..yg penting ade motivation..baju2 lame tu gantung la dpn cermin,so smangat skit nak kuruskan badan.hehe

Poyaty said...

asna = pandai sedapkan hati. bagusss. haha

fizi = selamat jumpa lah kite :D

k.lynn = adik saya lelaki. huhu

is = agaknya ek. haha

maCy = owh, nmpknya anda mmg kecik

aida = hehe, dorg kt cam pengantin. i maluuu

dayah = haha, baju lama sudah d bawa keluar sbb rs semak. nnt da kurus baru stock in balik. Bf saya lagi kejam, dia kt x kurus x leh kawen T___T

Tomato Gurl's Life said...

yunk cubalah tips diet yang ciktom share tue..tp tgk xdelah gemuk pun...

Gentleman Frog said...

Salam,

Makin kurus maksudnya makin tidak sihat.

Zaer!! said...

salam.hehe..zaer terpaksa balas dalam comment entry..;-)