Tuesday, October 5, 2010

Over Protected

Maaf lah sebab ada gadis kemaruk baru belajar buat Protected Entry. (Kredit to Mira sebab bantu insan lemah) Sebab gadis tu rasa ada benda yang tak boleh nak open sangat, tapi nak juga tulis dekat blog sebab nanti boleh jadi bahan bacaan untuk anak-anak di masa hadapan. Pandangan jauh takda limit betul si Yaty. Tapi, macam tak baik pulak bagi anak-anak baca benda yang tak elok. Ye lah,  kalau emak dia marah orang tak tentu hala secara rahsia kan tak nice. Habis, bagi hati aku terluka, nice kah? Hoh, emo.

Tapi, ada juga benda rahsia yang boleh dikongsi bersama pembaca setia. Eh, macam pantun, padahal bukan. Ya, kamu, kamu errr kamu pun boleh juga baca bersama kalau itu berita gembira -yang-tak-baik-nak-excited-awal-takut-tak-jadi-nanti-dapat-padah. Jadi, kita boleh lah buat group peluk erat-erat sambil bisik-bisik kat telinga.

Tak ah. Bosan betul kau merapu. Maksud dia, anda yang setia, yang macam nak tahu apa isi dia tapi malu digelar Busy body atau bahasa melayu kesat dia Sibuk nak jaga tepi kain orang takyah risau. Itu antara kita berdua. Anda tak sibuk, anda concern. Saya sayang anda :D

Cara dia, anda boleh MSG ON YATY dan hantar ke mana anda suka anda boleh emel saya dan mintak password secara nice. Insyaallah, saya dengan senang hati akan memberi tanpa mengharap balasan. Tapi, kalau ada yang cakap nak password Yaty, aku dah bank RM50 dalam akaun kau, bagi cepat. Lebih baik. HAHA

Saya tahu, hidup saya macam anda juga. Tapi, terima kasih sebab.. sebab apa? Eh, apatah nak cakap tadi. lupa lak sebab Babah ajak ke Mc D. Comel Babah mesej I dari bawah ajak pergi makan

Undur diri dulu. 

6 feedback:

Hairil Rizal said...

Ada ada je la tuan rumah nie?

Tu makan McD tu beringat sket... nanti cita cita menghanguskan lemak tu terkubur aje mcm Pusara di Lebuhraya.

"Dalam perjalanan ini... menuju destinasi.. berbagai lebuhraya ku lalui..."

Ahaks!

MasZuber said...

salam ziarah..first timer :)

iszieylyanziy said...

nape nk wt protected entry???

Tomato Gurl's Life said...

malas la nak tahu kalau kena bayar..ekekee

Poyaty said...

warlord = owh, mmg sentiasa kne igt

mas zuber, welcome then :D

is = sebab dia confidential

cik tom = jgn mls, nnt kena babab

LyNn HaMzAh said...

erm...
mcm x berapa nak faham entry yaty kali nie...
apesal ek?
kak lynn ada tertinggal something ker...
huhuhuhu...