Thursday, October 14, 2010

Ini Kali Kedua. Petanda Buruk Kah?

Malam semalam saya tidur dengan rasa gembira. Bergelak ketawa KAH KAH KAH pukul 2 pagi bila reminiscing our memory mula-mula bercinta dulu. Zaman Tok Kaduk tahu. 2003. Tok Kaduk pun agaknya dah sempat berbini dua. Eh, apsal tiba-tiba Tok Kaduk masuk cerita? Puhhh

Lepas dah gelak-gelak, mengucapkan selamat malam secara paksa tak rela sebab nak cakap banyak lagi, tapi yang di ajak cakap dah separuh sedar je. (I hate you remember?)

Saya pun tidur krooh krrooh. Lepastu masuklah ke dalam dreamland

Masih juga mimpi yang buruk itu. Dulu dah pernah mimpi pasal ni

Esok is my wedding day and saya baru perasan saya takda persiapan. Saya takda tukang amik gambar, takda baju, takda make-up. Padahal semuanya dah ada dalam perancangan. Gelabah sana-sini cari siapa nak ambil gambar. Tapi, dah last minute. Semua dah orang tempah. God, macam mana nak kahwin neh

Sekarang saya fobia. Ya Allah. Minta-mintak ini bukan tanda tak baik. Mintak-mintak ini semua akibat tidur tak baca ayat-ayat sepatutnya.

Ada rasa nak booking semua-semua tu sekarang, biarlah mimpi tinggal mimpi. Tapi, bila nak kahwin tah. T____T

15 feedback:

Cik Kentang said...

ha!!!tdo tak basuh kaki ek??

cik fiza said...

haa.. sblm tido dh berangan..
tapi dear selalu mimpi akan jd sebliknya :)

asna cute said...

mlm tido baca pape yg sepatutnya okey =)

Nurul Aima Hj Kaim said...

dnt worry tu semua mimpi..jngn fikir banyak kali nnt jadi betol

shakirah samsudin said...

risau sangat tu sampai terbawak2 dalam mimpi ha. takde pape la awak.. :)

LyNn HaMzAh said...

lor...mimpi tu mainan tidur...jangan la fikir sgt...

Tomato Gurl's Life said...

jangan pikir sangat.mimpi hanya mainan tidur kecuali memang sebelum tidur tue dgn air wudhuk, baca doa dan bermimpi di 1/3 malam...

echah mashuri said...

2 x mmpi cmtuh?uishh..takut gak la sis..tp jgn pikir ngat..mainan tdo..heee

Afiq Bukhari said...

hehe hopefully xde benda buruk yg akan berlaku..kalau mak afiq,sekali de mimpi buruk atau pelik,mesti ade sesuatu yg akan berlaku lepas tu..xsemua ade keistimewaan camtu kan :)

Poyaty said...

cik kentang - hikhik. basuh la. sbb gi tandas dulu b4 tido

fizzie - i hope so

asna - baik puan

kak nurul - xnak pikir gak. tp takut

shark - aminnn. mudah-mudahan

k.lynn - ye kan

cik tom - tak sure da dah ber per mlm waktu tu

echah - hrp2nya lah kan

afiq - yup2, slalunya kite punya mimpi juz mimpi semata :D

iszieylyanziy said...

berangan erk,,xpew2,mainantdo je

Hairil Rizal said...

Hehe..tkde apa apa lah tu.
Mainan tido je...

Amri Rani said...

Selamat malam Cikgu...
hehe, cam dlm kelas plak...

kalau camtu, cikgu xyah tdo laa....

maCy said...

ni mesti pakej ngigau skali ni.hihi

MasZuber said...

yaty,

mainan setan jea tue..;)