Thursday, October 7, 2010

Gaya Tudung Vogue-Versi Poyaty


Juri, harap kemenangan berpihak pada yours truly ini (belum apa-apa dah mintak menang dulu)

Saya sudah di tag oleh Gugurl untuk contest ini. (This is my 2nd contest) Yang pertama dulu tak menang, saguhati apatah lagi sebab dia takde peruntukan untuk saguhati (Harap ayat ni boleh cairkan hati juri juga)

Pada yang berani nak mati ikut sama bertanding, boleh klik pada banner di atas. (Berani, klik la *muka warning*)

Kalau ada contest mesti ada syarat. Macam irama dan lagu, tak boleh berpisah. Bagai isi dengan kuku et cetera et cetera

SYARAT-SYARAT

1) Mestila follower Khumaera Tak follow, takleh join. Nak join juga? Pergi jadi follower beliau sana.


2) Buat entry bertajuk “GAYA TUDUNG VOGUE – versi _____ (letak name anda) –contoh :: Gaya Tudung Vogue – versi Khumaera

3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.

4) Letak pic anda memakai tudung; gaya yang korang rase paling vogue penah korang pakai. Vogue sangat jangan, nanti haku kalah lah. HAHA

5) Pastu namakan gaya tudung itu sesuke ati anda; yg paling gempak pd anda. Contoh :: The Marvelous VavaVoom Pinky Scarf

6) Second last, tag at least 2 kwn anda

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.



Gambar yang dipertaruhkan
Penghias majalah Vogue Trinidad & Tobago, 1950

 The Ayat-Ayat Chentas

 The Hijaba Lady

 The Chubby-Bubbly

The Purplish Princess

The Apam Hot

Eh, nak gambar berapa neh? Kejap lagi penuh satu album dimasukkan semua, jenuh lah para juri nak mempilih. Siap kena panggil juri jemputan lagi. Nanti hadiah dah kena tolak sikit sebab buat bayar juri undangan. Eh, eh macam mana dah tahu saya dapat hadiah ni? HAHA

Sekarang nak tag orang lain. Haaaa, jaga-jaga Cik Salmah. Anda ialah




Nasib dua je, kalau sepuluh, ramai dah kena. HAHA. Eh, kalau anda tauke tudung atau pandai lilit-lilit tudung boleh jadi pokok kelapa atas kepala baik join. Boleh klik banner kat atas tu. Jangan biarkan saya menang mudah. HAHAAHAHA.

Sekian

12 feedback:

AiDa AzRyN said...

Gud Luck! :D

Iera Ramali said...

Haha...pic 1st tu yang menang kot..

Tomato Gurl's Life said...

wah cantiknye yaty pakai tudung..tp cik tom kan x vogue plk..hihi..nati cik tom cuba ye yaty sayang utk join..hihi..tengs tau n good luch!!!

LyNn HaMzAh said...

kak lynn suka yang the chubby - bubbly tu...hehehehehe...

Khumaera Ismail said...

SALAM~!! DTG TERJAH..

i loike the purplish tudung tu..sweet je.. =)

wait till the due date okesh?? =)

Nurul Aima Hj Kaim said...

amboii.. :D Guud LUCK

Poyaty said...

aida = thanks to u

iera = hahaha, agak lah

cik tom = mari kita bertarung. haha

k.lynn = ye ke. chubby sgt. hihi

khumaera = wooww, juri dtg. ok2, sy tggu smpai bulan 11. haha

kak nurul = tq2 :D

Amni said...

Good luck! saya tak de gambar dekat cam gini.. kalau tak mesti saya join.. heee.. ada hati..=P

maCy said...

tak kua gambo..wuu

gud;uck ;D

Hairil Rizal said...

VAVAVOOM!!!

:D

.Anna. said...

vote for ayat-ayat chentasssss..! hehehe :D

wanie said...

akak!! hishhh! HAHAHAHA knapa name wani ade tuuu :P xde gmbr pkai tdung yg menarikkkk..sume yg muncung kemek2 T____T