Sunday, October 3, 2010

Adik Chaplin




Macam tak pasti what's he trying to do, but am sure he is my lil' brother :D

He turn 20 today. Ye, dia Anak Bongsu, Ye, dia di panggil Adik. Tapi dia dah tak secomel panggilan dia.In fact, he looks like my Abang instead of Adik. Siap nak bertanding ketinggian dengan future BIL. HAHA. You wish you are taller than him lah kan. Tapi, maaf lah ye. Once, he's officially become the member of our family, kau turun takhta.

Waktu saya sedang menulis ini, Adik sudah naik bas pulang ke Gambang. Oh, saya harap dia selalu ada di rumah sebab dia adalah clown saya yang selalu buat saya tergelak dan buat saya nampak bodoh T____T

Dia juga suka membuli dan mendera kakak dia physically like perah tangan haku sampai merah. Dia ingat tangan ni kain ke apa tah nak diperah-perah. And, as usual am being so helpless bila kena dera. Hampeh.

Semoga Adik jadi pergi Dubai (sebab kakak ini mahu ikut)
Semoga Adik lupakan hutang kakak (masa janji nak share beli Wii tempoh hari)
Semoga Adik jumpa perempuan bermata jernih seperti insan normal yang lain
Semoga Adk tak buat bapak cermin mata lagi
Semoga Adik tak cukur misai macam Charlie Chaplin
Semoga Adik punya impian nak nampak macam Remy Ishak tercapai (tak faham kenapa?)

Happy Birthday Adik!!!

6 feedback:

wanie said...

hai adik..name sy wani..slmat brkenalan..nk g dubai ye? ehem2! nk ikut jugak! :P

maCy said...

xpat tengok gambo.. uwaaa

Hairil Rizal said...

Haha.. seronok kan ada adik yg lucu dan sporting?
:)

Tomato Gurl's Life said...

comel adik..hehe..hepy besday adik cayunk..jgn nakal2 yek..hihi

iszieylyanziy said...

comelnye ye,,hahaa,,
hepi besday kt die auw :)

Poyaty said...

wanie = hamboiii. haha

maCy = bersabarlah sayang. hehe

warlord = adek ini terlebih lucu dia

cik tom = dia bkn nakal dah. jahat. haha

is = hahaha. comel la tuh. mcm nk dilempang je