Tuesday, September 7, 2010

Kegembiraan Ramadhan

Yayy, Yayy, Yayy. (jumping, jumping)

Dah cuti, dah cuti, dah cu... ok enough. Ye, semua tahu kau cuti. Tapi semua pon tak peduli dengan kegembiraan kau tu sebab semua tengah mati-matian kerja sebelum cuti raya nak cari duit raya (Siapa dapat bonus lebih tu, sharing is caring. Tahukah anda?) HAHA

Hey, hey. Saya pun tahu (bukan, bukan tauhu sumbat. tau) Ingat sebelum cuti saya duduk goyang kaki tangan ke?Semua kerja-kerja sekolah (no, bukan kerja sekolah as in homework. Tapi, kerja-kerja di sekolah as in tanda kertas ujian, masuk markah dan isi report card) sudah complete. Phewww.

Lepastu nak syukur banyak-banyak (Terima kasih Ya Allah) sebab bagi banyak sangat good news dalam masa terdekat ini. Mungkin berkat bulan Ramadhan. Even bukan semua good news tu kepunyaan saya, tapi, tapi, tapi, kena tempias sikit tu ada juga. Macam kalau hujan lebat tu, aku kena lah 2, 3 titik (punya lah sikit!)

Kegembiraan saya? Saya kongsikan kemudian-kemudianlah. Bila ianya dah jadi official mungkin (Oh, don't get too excited. It's not about marriage) Anda kecewa? So do I (x 1000) T___T

Nak Congratulate Uncle dulu coz being promoted. Tahniah!!!

Next, nak wish Happy Belated Anniversary to his son pula. 1 September 2010 sudah genap errr, berapa tahun eh kite berpasangan (couple). Oh, 7 solid years. HAHA. Tahniah, tahniah (double tahniah)

Next lagi, sudah dapat berbuka secara bersama pada 4 September lalu (Even full of drama and tears get involved. Still, am happy)

Lagi, lagi. Ada lagi kah Yaty? Of course Darling. Tapi, yang itu akan diceritakan dalam versi penuh. Atau full version. Ini versi rumusan susu Enfagrow (tetbe lah kau)

Oleh yang demikian. Puasa lah lagi 2 hari je tinggal :D

6 feedback:

Nurul Aima Hj Kaim said...

SELAMAT HARI RAYA in advanced cikgu yaty...:D

asna cute said...

Cepat2 citer happy yg seterusnyaaaaa~

AiDa AzRyN said...

Owh dah cuti eh?yay! :D Selamat hali laye.. hehe~

LyNn HaMzAh said...

selamat hari raya aidilfitri yaty...moga lebaran nie lebih meriah yer...maaf kalau kak lynn ada buat silap n salah...

Hairil Rizal said...

Dah cuti? Kemain happy lagi ye?

Warlord esok masih keje lagi.. Isk! Isk!

Poyaty said...

kak nurul, aida, k.lynn = SELAMAT HARI RAYA

warlord = nk cuti lame, jadi cikgu. hehe

asna = tggu ye laling :D