Monday, September 20, 2010

Aku Lari Ke Hutan, Belok Ke Pantai

Feeling Cinta & Rangga sekejap takpa kan?

Maaf kerana di buai emosi melampaui batasan pemikiran waras. Ok, ini bukan sajak Rangga. Ini sajak Rongga. HAHA Kidding!! Eh eh, sudah pandai kidding-kidding sekarang. Maknanya dia sudah menjadi Yaty kembali. Welcome back Yaty :D

Baiklah baik. Saya sudah jumpa dengan Pelangi Petang yang di cari-cari. Jadi, no more tears (iklan Johnson's Johnson sejenak) Tapi, yang itu saya cerita kemudian hari.

Esok, saya akan meninggalkan semua kesusahan hati dan kesedihan jiwa di Klang saja. Saya mahu masuk hutan for 3 days. Camping. Tahukah anda camping juga salah satu terapi jiwa? Tak tahu takpa. Tipu saja pun.

Jadi, jumpa anda semula Jumaat nanti. Thanx pada yang concern. Am touched by all of you. Really.

Saya tinggalkan anda dengan gambar apam panas tapi manis sekali dari saya

Kalau rindu, err lebih baik jangan. HAHA

9 feedback:

zaradgreat said...

hehehe
happy camping yaty!

shakirah samsudin said...

Bestnye AADC...
selamat bercamping yaty, jangan lupe bawak mosquito repellent. ;D

iszieylyanziy said...

bestnye camping!! nk ikot!!!!!

Poyaty said...

zara = hehe tq :D

shak = best kannn. hehe. oh, i will :D

is = jom jom. saya x bape suka. hihi

Hairil Rizal said...

Terasa nak jadi nyamuk... boleh ikut Poyaty pegi camping.

Peringatan: Jgn lempang diriku!

:)

Amni said...

camping untuk apa tu? program apa? hee.. sibuk nak tau jugak sebab saya sangat suka camping.. hehe...

Tomato Gurl's Life said...

selamay bercamping...cik tom nak ikut boleh x??hihi

asna cute said...

Amboii baju kak.. berderet2 yea hehehe =) nk 2 pasang! boleh? ngehhh~

Poyaty said...

warlord = hahaha, bakal2

amni = bwk budak camping. hehe. suka camping ek. bagus2

cik tom = bole je kalau sanggup. hehe

asna = amboi, yg depan x nmpk, yg baju tu dia nmpk ye. hehe