Tuesday, September 28, 2010

Ahli Gimnas Seksi

Tapi haruslah bukan Si MokMok ini. Dia tak seksi. Tak gimnas pun. Tak elastik langsung. Kalau ajak main Limbo Rock, dia terbaring dulu. HAHA (Terima kasih sebab tolong gelakkan)

Ini sangat pantas (mengupdate) Baru saja pulang dari menghantar budak gimnastik.

Yes, yes. Mata anda memang tak salah baca. G.I.M.N.A.S.T.I.K.

Saya yang pada asal keturunan adalah cikgu bola jaring. Tapi haku bosan sebab bola jaring punya chances nak menang payah. Every single year cuma boleh sampai suku akhir je. Lepastu kandas. Saya benci kan kekalahan.

Lagipun, budak gimnastik kena nampak cantik. Kena buat toncet, kena make-up make-up. That's my thing kan. So, I am willingly and happily solekkan budak-budak tu.




Tengok sekolah lain, semua muka bangun tidur saja. Oh, nampaknya sekolah I lah yang over. Tapi, takpa. Semua pun usha-usha budak sekolah I yang cute-mute (baca; kiut-miut. eksyen)
Ok, yang I nak ajak kamu semua kagum ialah dengan budak SJKC Taman Rashna. Oh-Emm-Gee kamu tahu. Dah lah comel-comel. Lepastu boleh lentur badan sama dengan lantai. Ok, explain banyak pun belum tentu faham. Nah, tengok sendiri





*Kualiti gambar hebat sebab digi-cam habis batt*

Lentik habis

Itu adalah untuk acara floor atau bahasa lain dia mop lantai


Ini acara seberang titi tunggal.

Acara Kuda berpelana watever
Perlu kekuatan tangan, kaki, perut



*Maafkan jugak gambar tunggang terbalik*

Kesimpulan dia, SJKC Taman Rashna yang hebat itu lah juara keseluruhan. Dia boleh la menang, dia ada coach yang macam rupa Awal Ashaari (tapi dengan less ketinggian) Sekolah kitorang ada jurulatih macam Scha Al-Yahya je. HAHAHA


Si comel-comel bersama yang paling comel

My team
Perempuan tempat kedua
Lelaki tempat keempat


Sekian

Tidur pun sodap :D


8 feedback:

asna cute said...

okey lepas nie cikgu la kena ajar kami yg perut dh naik buncit dh nie heheh ;D

Hairil Rizal said...

Bagus gak la gambar tu blur blur..sbb pakcik tak bleh tgk gambar gambar camtu. Tak baik...Hehe

Cikgu tak teringin nak start melentur lentur cam bebudak tu ke? (Soalan ikhlas tanpa ada niat jahat)

gadisBunga said...

seronok nye jadi budak2 :)

Gentleman Frog said...

Salam,

uish klu terkunci diluar pagar cikgu lompat camni ke masuk?

Tomato Gurl's Life said...

wah hebat la cikgu scha ajar gimnas smpi dpt no 2...tahniah2!!

psstt..cik tom pun nak blaja jugak boleh cikgu cumil??miahaha~

mysimplylife said...

waaaa...suma yg comel² tu hebat la...klu sy takut sudah :(

iszieylyanziy said...

bestnye ,,,is smpt main riben je,,ahahha

Poyaty said...

asna = cikgu pon buncet. haha

GB = tuh la, bdk2 zaman skang kan

warlord = hep hep. jgn tgk lelama. Cikgu xleh lentur da

frog = cikgu x bole lompat camtu. haha

cik tom = bulehhh ja. haha

Mysimplylife = hehe, mmg comelll

is = ok la tu. ade gak pengalaman :D