Tuesday, August 3, 2010

Welcome Note on Re-Opening Day

Uhhhh!!! Almost 5 days membiarkan blog di gantung tak bertali.

Tangan gigil dah nak hentak keyboard. Air hidung semua dah meleleh keluar. Eh eh, blog addict ke? Macam simptom drug addict saja. Teehee.

Bila semuanya dah reda, dapat greenlight untuk writing semula tapi with condition. So, here I am. Hentak-hentak keyboard takda hala tuju untuk tatapan semua. Thanx Shyang

Lets not dwell on the past

Eh eh rasa macam budak baru belajar lah. Kekok habis. Macam malu dengan blog pun ada.

am glad finally i hv my own blog..so guys, welcome me wif warm heart k..till next..

Siap copy paste ayat from my 1st entry lagi. Nampak sangat macam budak-lama-takda-idea-malu-dengan-blog-sendiri

Guys, Seriously I Miss All Of You So Much.

8 feedback:

asna cute said...

Hoyehhhhh! hoyehhhh! Bukak okey. jgn private2 dah! asna risau tau =))

Oong-ong said...

lama sgt ke x bukak blog sampai kekok mcm ni?

Oong-ong said...

lama sgt ke x bukak blog sampai kekok mcm ni?

Poyaty said...

Ooong-ong = apa punya nama neh? hahaha. lame x lame la. tapi cam janggal habis

asna = hokeh hokeh :)

Nurul Aima Hj Kaim said...

welcome back yaty..HUG

hazman aka species1980 said...

Semoga kembali bersemangat untuk update blog untuk hari2 mendatang..... ;-p

zaradgreat said...

yaty!!! haah.terkezut hari tuh tengok dah private. welkam back! hehehe

LyNn HaMzAh said...

rindu giler dgn yaty...jangan arr merajuk lagi yer...