Monday, August 30, 2010

Saya Pun Mahu Baby

Ini menulis secara saja-saja nak tulis. Takda niat nak menulis asalnya. Tapi takpa. Tulis saja. Bukan rugi dakwat pun. Nak HAHA tapi rasa takyah.

Sebenarnya nak menulis tentang berita gembira. Tapi tak tahu macam mana nak susun ayat. Loser!!
.

.

.

Ok, mahu mengucapkan tahniah untuk kawan baik Dak Yang, Iskandar and his wife, Husna on their new baby born. Oh, Iskandar and Dak Yang best friend since di KUSSES sampai lah ke Matriks Kuala Pilah. Tiap-tiap tahun bila hari raya, Dak Yang mesti bawak saya datang rumah Iskandar. Macam tempat wajib ziarah setiap kali raya. Yang bestnya, Mak & Ayah Iskandar pun akan excited sangat bila kami datang. Nampak excited sangat, jadi kami pun excitedlah untuk datang lagi dan lagi dan lagi. Ok enough

Too bad waktu Iskandar kahwin, kami tak dapat pergi. Takyah tanya kenapa. Kawan baik dia tu lah yang tak mahu pergi. I mahu, mahu, mahu saja kalau di ajak makan nasi minyak HAHA. Dak Yang ada Ujian Fizikal untuk PTD di Terengganu waktu tu (end up, yang tu pun beliau tak pergi)


'Alya Irdina Bt. Shahadatuliskandar

Foto; from FB Husna

Comel dan sangat, sangat, sangat eh sangatlah adorable.

NEXT

 Foto, From FB Syuk

Yang ni pula baby kepada best friend Dak Yang waktu di UTM. Hurmm, Syuk and his wife, Nana. Haa, yang ni kami pergi waktu mereka kahwin. Dekat Pontian (if am not mistaken). Both of them tinggal di Qatar but they get back to Malaysia to given birth.

Congratulations to both of Dak Yang's Best Friend

Yang, you tak nak I tahniah you ke? HAHA. Apakah maknanya bila both of your best friend dapat baby dalam waktu yang dekat-dekat?


Maknanya, You dah kena kahwin lah tu (nampak macam warning tak? tapi I letak HEHE biar tak nampak sangat yang warning ni serius. Eh, tapi serius lah. Eh, Apa aku cakap pun tak tahu. HAHA)


Oh, I pun mahu baby juga lah macam ni.

11 feedback:

LyNn HaMzAh said...

ha...betul tu...cepat2 kawen yer...dah tu nanti leh dapat baby...heheheh...

Zaffan Arifin said...

saya pun mahu baby!!
tp xnak preggy & deliver.. takuttttt
bole x? :P

Tomato Gurl's Life said...

comelnya baby tue...tiba2 cik tom pun rasa nak cepat2 kahwin..ekeke...

AiDa AzRyN said...

Comeynye... geram tgk. grrrr

Hairil Rizal said...

Ya, ya.. saya pon mahu juga.
Anak yang sorang tu dah dekat 5 tahun umor blm ada adik lagi.

Susah tau..

theorangelily said...

kawen jangan lupe jemput tau. heheheheheh
eh kite kenal kak husna n isk.l hehe

asna cute said...

asna pun nak jugak!! kekekek ;D

maCy said...

jangan lupe jemput! hee
but seriously ase cm nk ade ank sndri, larat ta larat tatao ag ;p

hizzame said...

Wahhh.. nak baby jugak la macam tu. Tapi masalahnya takde calon da huhuhu.

Poyaty said...

k.lynn = mcm teringin yg sgt tggi. hehe

affan = we r in the same boat. haha

cik tom = tuh lah. nk kawen, nk baby

aida = kannnn. hehe

abg hairil = ye ke susah. usaha lagi. hehe

aan = insyaallah. haruslah awk knal. kan da satu sek. hehe

Macy = kannnn. hehe larat ke tak belakang cite. yg pntg, bole dpt ke. hikhik

hizzame = uishhh, cari lah. banyak

cIk pEnNa said...

comei baby!
sy juga mau..

hehehe