Sunday, August 8, 2010

Oh, I Need You Now

 

Baru di hantar pulang a few minutes a go

I already miss him, macam sekurun tak  berjumpa

Have we met before? (Lama dia macam tu lah konon)

Konon lah.

Suka konon-konon

Eh, apa tah merepek neh. Mahu bersiap-siap sedia. Malam ni nak kecahkan dapur pula. Mereka-mereka request Lasagna saya lagi.

Eh, buat lah Lasagna Yaty untuk makan-makan sebelum puasa. Baiklah Kak, baik. Permintaan orang sukar ditolak (more to air tangan saya yang sedap memang orang payah nak resist kan? HAHAHA)

Jiran-jiran (tipu, sebenarnya satu je jiran yang datang, tapi sebab bawa anak seorang kita guna kan term JIRAN-JIRAN, nampak ramai. Lagi ramai, lagi hebat) pun akan datang rumah lepas Maghrib untuk belajar masak dengan Sifu Yaty (Tak boleh blah). Tunjuk ajar ku Sifu. Ni je lah pun yang aku pandai sangat.

Dak Yang dah buat surat komplen semalam. "Masak lah makanan yang boleh I makan jugak. Ni asik masak untuk orang lain je" (sort of)

Yang, tahan lah perut You nanti dengan cheese dan tomato puree (two things that he hates the most) sebab ini saja yang I handal dan hebat sampai boleh jadi sifu. Lain-lain, kita makan warung saja (tak, tak kidding) HIHI 

Ok
Ready

Get Set

ZZZZzzzzZZZ

10 feedback:

Tomato Gurl's Life said...

dear u pndi masak lasagna ke??
share la menu...
cik tom pn nak cuba :)

NURSING BOARD EXAM 2010 said...

Nice post. Keep on posting...

M a W a D D a H said...

baru dah dihantar pulang, dah rindu?? hehe...

nak request lasagna gak la...mesti sedap kan sebab mereka2 siap request lg ni...

Poyaty said...

cik tom = i dah share menu lah. u tekan link lasagna tu. kelua lah menu dia. hihi

NBE 2010 = oh, tq. I will :)

mawaddah = tuh la. rinduuu. hehe. oh boleh saja. tp, kena dtg cni lah rase. sbb x tahu sedap ke x. haha

Gentleman Frog said...

Salam,

ahhh luv life, the sweetest moment in everybody's life, rindu everytime, romance all around, fairy tales come to life. Just can't get enuf of it.

LyNn HaMzAh said...

kak lynn x dpt cuba lagi menu tu...
huhuhu...geram jerk...

Poyaty said...

Mr frog = well said. I likeeee

k.lynn = cpt cubaaa. nnt rugi. hehe

kueh bakar said...

wajib kawin ni...

maCy said...

aja la maCy wat..huhu

Poyaty said...

kueh bakar = hahaha.

macy = eh, senang je. tgk resepi yg saya bagi tu :)