Friday, August 6, 2010

Kanak-Kanak Istimewa *Pity Them*

Oh, hari ini sangat gembira =)

Sangat gembira sampai makan nasi 2 kali (ni gembira ke buruk lantak? Menggunakan kata gembira untuk kaver keburuk lantakan Yaty. Uuuuh, malu sikit tengok wieght ticker tu tak gerak-gerak)

Sebenarnya jumpa folder yang ada a few gambar kanak-kanak istimewa. Perasaan bercampur-campur. Tak tahu samada patut di kasihan atau di gelakkan saja secara berjemaah dan bertubi-tubi. Kejadian ni waktu di Lipis a few months ago.

Tengoklah, tengok

Masih maintain kategori anak gadis yang suka bergambar tak kira masa dengan posing tah pape

Oh, dah mula tunjukkan tanda-tanda

Mula dah dia

Apakah??!!

*faint*

Adik istimewa

Ni pasangan lebih istimewa

BAHAHAHAHAHAHA (10 minit)

Ok. Dah, takyah lebih-lebih.
Adik beradik yang takda segan silu lompat-lompat di Dataran Lipis macam Abah dia ada share sama kalau tanah padang tu berlaku mendapan ke apa. Esok-esok tak dapat dah Siti nak kahwin kat situ (berapa kali Siti nak kahwin?) Teehee. Sekian. Baibai

4 feedback:

shininghepiness=) said...

ngahha...poyaty...kamu guru jua??bersamalah kite....hehe...comel sgh gambar2 itu....sdh follow kamu=)follow me back yer

zaradgreat said...

wah
yaty
kte lalu je tempat nih
tak sempat nak take picture
bestnye
yg last tuh tak tahan
heheheh

Gentleman Frog said...

Salam,

Mantap......................... padang tu, dorg bru tanam rumput ke?

Poyaty said...

shininghepiness= yup2, welcome to d club. tq :)

zara = hahaha, rugi x singgah zara, tgk tanah padang mendap ke x. kehkeh

en frog = kahkahkah. mana nk tau diorg baru tanam rumput ke x.