Wednesday, August 25, 2010

I Cried. Seriously, You Should Too.

Jadi entry sedih betul-betul ni. TSKTSKTSK

Entry ni dah siap pukul 6.02 pagi tadi. Tinggal nak edit dan publish. Tinggal tido jap sebelum publish. Lepastu tangan gatal-gatal tekan something, semuanya hilang dalam sekelip mata. WTH!!!! Tertekannya!!!. Mujur boleh marah. teeeheee.

Okey, cerita sedih yang sebenarnya tu saya jumpai semalam. Dekat blog siapa pun saya dah lupa (ampun!!!) Statement dia macam ni.

Aku baca entry ni buat aku menangis. Kalau korang tak nangis pun, sebak tu mesti punya. Nah korang baca lah. Aku tak boleh cakap banyak lagi, nanti aku menangis
Sumber; Aku-tak-ingat-ampun
Rasa nak tahu mestilah tinggi (sebenarnya rasa nak sebok tu yang lebih kan? Malu skek) HAHA. Jadi, mahu lah tahu apa yang sedih sangat tu. Sekali bila dah baca terus

Yang, I sedih. You jaga diri ye. TSKSKTSK

Apasal lepas baca kena call Dak Yang?

Cuba kamu semua baca dulu dan kita tengok tindakan refleks anda sama tak dengan saya (iaitu gedik-gedik call Dak Yang) Kalau tak sama, maybe I sorang je yang suka over lebih. HEHE

Sediakan tisu dah semua?

Ready?

Nah

Eh, cop cop

Lepas baca jangan lupa sedekahkan Al-Fatihah ye

11 feedback:

Hairil Rizal said...

Dah baca smpai abis..

Speechless.. (air mata bergenang kt mata nie)

echah mashuri said...

uishhh....sedih!T__T...
rase sebak jer...
Al-fatihah utk arwah..amin

iszieylyanziy said...

kita pon baca semalam,,,sdey,,,teringt mse mule2 khlgn org y kita syg dulu,,cme cra y berbeza,,mmg sdey sgt :(

Tomato Gurl's Life said...

Ya Allah sedihnya...air mata tak berhenti mengalir2..walaupun warkah tue panjang giler..tapi cik tom baca sampai habis T_T

::puTri:: said...

Sedihsedihsedih!!!!aku pnh gak kehilangan kawan..tp xla rapat sgt cmtu...huhuhu

:(
:(

asna cute said...

dah bace tp sedih tp air mata xkuar. uhuks.. thank you for sharing this story kak yaty.. sob sob. =')

theorangelily said...

da menangis dah ritu.. huhu

lumut said...

sdh tiba ajal beliau..
apa pula yg bakal menanti utk kematian kita??

sebak..

Gentleman Frog said...

Salam,

Kullu nafsin zaai qatul maut. Apa nk cakap lagi sob3x

maCy said...

baru nak baca..huu

cIk pEnNa said...

sy x berkesempatan nak baca..dia dah remove entry tuh..