Monday, August 16, 2010

Coco Crunch Energy Level

Huaaargghh

Maaf semua. Tenaga yang saya dapat dari Coco Crunch sangat tak banyak. Dia membekalkan tenaga yang cukup-cukup saja untuk saya buat perkara wajib. Perkara tak berapa nak wajib macam mengupdate blog misalnya memang takda tenaga. Over tahu!!

Yup, ramai yang nak mengikut cara Coco Crunch saya. Silakan. Tapi, saya bagi warning siap-siap. Kalau anda tak termampu meneruskan puasa sampai end of the day, blame me not. HEHE. Anda perlu kuat mentally and physically (Eh, rasa macam dah bagitahu)

Apa yang saya buat dengan tenaga yang sedikit ni?

Saya bangun waktu dah nak pergi sekolah. Kalau tak sekolah, saya bangun waktu berbuka nanti (tipu sunat)

Sampai sekolah, saya tengok jadual dan bajet kelas mana perlu lebih tenaga untuk menjerit, kelas mana yang I can sit still like tugu monumen ke apa.

Dekat bazar pulak, saya hanya akan mengunjungi gerai yang paling hampir dengan sekolah. Lepas je dari tu walaupun nampak kebab panas-panas sama dengan Murtabak banyak daging hanya dengan beberapa tapak melangkah. I just ignore. like totally ignore even dah drooling habis. I have to jimat-jimat dengan energy Coco Crunch yang sedikit.
Kalau anda teruskan juga langkah anda, apa jadi?

I may not collapse on the scene, just maybe saya hanya sampai rumah after berbuka. OVER lagi!!

That's what will happen when you decide want to follow my Coco Crunch Way.

Kalau kau kerja buruh binaan. Honestly. Forget it. Kau takkan berjaya nak angkat even seketul batu-bata. HAHA

Oh, when I reach home, letak semua makanan dari bazar di dapur dan terus lay down. Tak gerak-gerak dalam bilik aircond sampai waktu berbuka. Babah tanya kenapa pun tak leh nak jawab. Energy level sudah very low. Beep Beep Beep kalau I ni Ultraman Gaia.

That's what I've been through in one day with Coco Crunch Energy.

Say you?

5 feedback:

Hairil Rizal said...

Coco Crunch? Mmg tk boleh untukku.
Nasi, nasi dan nasi sahaja yg boleh jalan.

asna cute said...

Huooooowwwwwww! salute laaa! mkn kokocruch jer utk sahur?. klu asna tgahri dh rasa nk pitam dh woo heheh =D

zaradgreat said...

yaty!
sama lah
makan nasi sahur pun pukul 3pm dah terbaring...

LyNn HaMzAh said...

aduhai...
memang x boleh la kak lynn ikut cara yaty nie...

Poyaty said...

hairil = sila makan nasi kalau camtu ye :D

asna = kena kuat kuatkuat!! hahaha

zara = haha, as usual

k.lynn = jgn kak lynn. sbb k.lynn da kawen, byk yg nk kena buat. hihi saya tido saja