Monday, August 30, 2010

Award Terkumpul

Nah ambik. Buat entry pun saya malas teramat. Maaf, maaf dan maaf kepada yang bagi award. Ada banyak yang saya tak dapat terrrrbuat (ter itu menunjukkan tak sengaja bukan?, jadi bila terrrr tu maknanya tak sengaja sangatlah tu) HAHA

Sudah kau sudah. Cakap banyak tak berguna lagi.

Ada 3 AWARD yang saya peroleh dari insan-insan yang sayang dan hargai saya. Saya sayang kamu, kamu dan kamu juga. *kiss* (Hep, untuk En. Warlord takdelah. Dosa :p)

1st dari Kak Lynn


2nd dari Warlord & Cik Tom
(walaupun ada salah faham dari pihak saya yang bermuka talam pat segi neh. Ampun Cik Tom :p)


1.apa yang bermain di fikiran skarang ni?
Fikiran takda main pape. Fikiran kau main ape? tengteng?
Taklah, nak tidur terus. Esok nak buat kuih raya

2.apakah nama samaran aku?
Poyaty >> peculiar eh Warlord? teehee

3.berikan 3 orang yang anda sayang
Emak, Abah, Dak Yang

4.panggilan aku untuk si dia
Yang, Ling, Yus (Tak, tak. Nama dia bukan Ebby Yus pun)

5.hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.
Sony Erricsson Xperia, Mitsubishi Lancer, Handbag GUESS, Lawatan ke London, Paris, New York tanpa had hari & waktu. His undivided & unconditionally attention, love and happiness

6.blog mane yang anda suke visit.
Blog yang ada nama saya di situ

7.tagkan 15 blogger
~none~

Maaf

Terima Kasih Semua.

3 feedback:

Hairil Rizal said...

Cik Po(yaty)... :P

1. *kiss* utk En Warlord di angin lalu sepoi bahasa boleh la kot? Tidak mendatangkan ujub, riak atau takabbur. Ek?

2. Poyaty - mmg peculiar. Tapi Warlord panggil 'yaty' aje la pasni walaupun dikala terasa nakal, akan menggunakan 'poyaty' juga.

Heeee... (sengih kerang)

Tomato Gurl's Life said...

ala xde pe la yaty cayunk!sayang yaty jugak...hehe

Gentleman Frog said...

Salam,

Bnyk nye nk letak kt mna tu..