Monday, July 5, 2010

Wujudnya Tabung Kahwin

Pssttt, guys tengok sebelah kanan. Tengok. Alololoh, comelnya dia toleh dengan muka curious padat kerutan kat dahi.

Nah, idea neh tercetus bila wujudnya soalan;

Bila nak kahwin? bila nak kahwin? Bila lagi? Bila nak kahwin?

Kalau kahwin pakai daun dan pasir-pasir pantai, dah lama dah aku pergi buat rumah tepi pantai. Tak kait. 

Masalahnya, kahwin pakai duit tahu, duit. Duit yang datangnya sebulan sekali. Yang mana, sebelum datang pun, bila dah di tolak-tolak jadi negatif dah. Hebat tak hebat.

Duit belum ada pun dah tahu tak bermimpi untuk dapat Shade Guess, atau atau Handbag dia, atau atau lagi sehelai baju di Forever 21. Tak Mimpi. Cuma mampu beli sandal I-Panema Gisele Bunchen saja (dapatlah bag free 1, HAHA)

Jadinya, daripada asyik tanya soalan yang korang tahu jawapan dia buat aku keruh muka, baik kamu semua buat sumbangan. Sumbangan ikhlas okek. I dah buka tabung kahwin dah. Yang tak ikhlas jangan klik. Jangan, nanti tak berkat kenduri saya. Teehee.

Dah, banyak tanya, JANGAN sesekali. Banyak KLIK, sila, banyak kali.

Thanx pada yang pernah meng-klik. Tabung saya dah naik banyak dah *happy*

9 feedback:

-telordibasuh- said...

so nuff dah banyak bile nak kawen?hehe

Poyaty said...

hahaha, byk sgt tuh belum lah. naik sket lah. dr dlu x gerak2. hhihi

Jard The Great said...

tabung kahwin tu tgh tidur.. ehehe

cIk pEnNa said...

sy tggu turn awk..=)

wanie said...

okayyy. nk klik stiap hri! sbb nk tgk akk kawen shepat-shepat..hik3 :P

-aTie- said...

haishhhh tu la nk kawen pun susah tak kawen pun susah :)

Khaizarien @ atie Blog

Hapiz Rahman said...

aku pun nak buat gini jugaklah!

Poyaty said...

cik penna = ahaha, thanx

wanie = aloh, terharunya. haha. sila2

kak jard = dia mmg ske tido. letih btul :P

atie = mmg kan. sume susah :p

hapiz = hehehe, silalah buat juga

.Anna. said...

kann.. wah tetibe nak kann. haha.

oh oh betulla cik yaty. anna pun orang asyik duk tanye je soalan camtu. kalau boleh buat akad nikah je boleh ah nak kawen cepat-cepat. ni tak. belanja kawen je dah ribu riban. kalau tak buat majlis nanti diorang gak duk bising. haha

anna ni dah lah tanam anggur sekarang ni. DANG! =.='