Friday, July 16, 2010

Tengok Atas

Nampak tak?

Saya sedang lawan strawberry sama veggie. Owh, saya memang selalu fight dengan veggie and selalu buang dia dalam tong sampah.

Tapi sekarang, veggie dan saya berkawan baik. Belajar bersama, main bersama.

Jadi, am crossing my finger and doa sama-sama.

Kakak pun doa sama lah (iklan ombak jahat)

4 feedback:

wanie said...

chaiyok!
comel la sis weight loss ticker tu.
nak buat gak la..=)
hehe

wanie said...

ngeee. leh wt mcm ni gk ye? miahahaha...wani pun wajib wt mcm ni jgk kannn T____T lemak oh lemak

zaradgreat said...

wow yaty! nampak3!! go go go! kte doa sama ye. hehehehe

LyNn HaMzAh said...

nak turunkan berat badan yer...
kak lynn dah lama x timbang tau...
last sekali berat kak lynn 63...
huhuhu...
mcm mana yaty leh turun 4 kg nie...
citer sket...