Thursday, July 1, 2010

LADAP bukan BIADAB

LADAP stands for Latihan Dalam Perkhidmatan. Tapi, we used to call it BIADAB. HAHAHA. Takda niat lain di hati selain dari bergurau. Hah, anda, anda dan anda, jangan kecil hati dulu. Gurau oke. Kidding. Joking. full stop.

Esok ada LADAP pukul 10.00 sampai pukul 1.00 (bored to death). Dengan tajuk SISTEM FAIL. WTFun punya topik? Kenapa kalau kursus tajuk selalu nampak Ughh-this-gonna-be-bored-like-hell. Cuba letak tajuk SISTEM KEKEMASAN TUDUNG ke atau CARA-CARA JAHIT MANIK DENGAN KEMAS ke (ouhhh, my new hobby, nanti I share) atau HOW TO DRESSED-LIKE-DATIN-BUT-BUDGET-LIKE-CIKGU. Mesti kami pergi tanpa disuruh-suruh. Tapi untuk LADAP SISTEM FAIL, masing-masing pun bawak muka macam pergi majlis kematian ke apa tah. Unhappy. Cuba ajak pergi majlis makan-makan tengok. Semua muka. Sunshine :)

Semester satu dah cukup jam LADAP yang saya attend. Sila tengok kad biru kalau tak caya. Cuma kadang-kadang keluar awal, tapi masuk balik. Kadang-kadang saja lagi yang keluar awal lepastu tak masuk-masuk. HAHAHA.

Nah tengok a few pictures muka I masa LADAP. Happy gila (rahsia dalam hati tak siapa yang tahu) oke, novel again. So, what? Tehehee. (Ihsan; FB Syed Mahazan)

Ni masa main urut kaki kawan
Tajuk; Kelas Urut (HAHA, tipu)
Tajuk sebenar; Guru Jutawan Akhirat

 LADAP yang 1st sekali
Tajuk; Easy Math


Si Bulat Mokmok jadi "dayang"
Tajuk; Protokol

Doakan saya tak bosan untuk LADAP esok 
*sigh*

6 feedback:

Hapiz Rahman said...

untuk gov je kan?

farysa said...

just like mymom
suka jahit manik2
n yea,shes a teacher too
=))

zaradgreat said...

have fun yaty!!
jangan tido!
hehehehe

waaaaaaaa
nak belajar jahit manikkkkkkkk

wanie said...

ok..wani detect ayat yg buat wani tibe2 trsembur gelak

"masing-masing pun bawak muka macam pergi majlis kematian ke apa tah"

hahahahaha! akak ohh akak..akak mmg ikon wani ahh dlm penulisan blog^^

bulan darling said...

aku nampak org blakang tu bermuka buku muhahhaha

Poyaty said...

hapiz = yup2 gvmn je rasenye

farysa = wahh, we hv a lot in common then :)

wanie = alololoh, malunya saya smpai ckp camtu. haha. sumpah malu

tet = sbb bosan kau tahu. bosannnn