Tuesday, July 20, 2010

Bad, Bad Dream

Owh, saya benci mimpi buruk. Apsal mimpi buruk sangat? Hodoh tahu! Buat saya bangun tidur dan kelihatan hodoh sama, seperti mimpi.

http://www.ilovemybaby.org

Macam dah lama tak bermimpi buruk. Definition mimpi buruk for me, bila 'perempuan itu' punya image masuk dalam mimpi saya. Choiiii

Malam tadi bermimpi buruk yang sedih

Dak Yang ajak keluar, I jual mahal. Tak berapa minit kemudian, I kata ok lah, jom keluar. Suddenly, Dak Yang tak reply message, tak call me back. I cuak. The feeling sangat berat kat dada. Nak bangun tak boleh. Sedih sangat sepanjang mimpi.

Kalau mimpi buruk, subuh-subuh lagi I akan call Dak Yang.

Jawapan dia kan : I tertidur kot time You mesej & call dalam mimpi tu.

Bleeerrghhh.

Dan sudah banyak kali I bermimpi buruk bout our wedding

1st - We are getting married, tapi I tak tempah baju, takda pelamin, semua takda. Pastu I cuak gila, macam mana nak kahwin?

2nd - Kami dah sanding, tapi kami belum nikah. Teehee

3rd - Waktu tengah-tengah majlis, baru ingat, I tak jemput pun kawan-kawan datang majlis I

Nauzubillah

I hate bad dream. It'll ruin my mood all day T___T

7 feedback:

LyNn HaMzAh said...

mimpi tu mainan tidur jer la...jangan fikir yang bukan2 la dik...

diraja22 said...

mainan tidur je..

zaradgreat said...

heheheh
boleh pulak dia cakap cenggitu

sabaq yaty
semuanya okay2
tuh mainan shaiton je tuh
InsyaAllah tade ape2
basuh kaki naaa b4 tido
hhehhee

asna cute said...

Owh tidak.. itu semua mainan syaitan sajer. sebelum tido basuh kaki yea cikgu! =)) syggg cikgu nie! =)

Nurul Aima Hj Kaim said...

semua itu mainan tidur ya yaty jngn fikir banyak sangat nnt benda tak jadi boleh jadi juga T__T

suezen said...

hehehe...takpe..mimpi hanya mainan tidur:D

cIk pEnNa said...

mainan tido semata..

jgn riso ye..
=)