Monday, June 21, 2010

Cerita Cinta, Naahhhh

 Siapakah?

Beliau cinta hati saya yang selalu kena migraine. Kesian heh beliau. Saya selalu bagi khidmat pesanan ringkas (SMS) annoying!!!!, Yang takyah fikir banyak-banyak. Jangan pressure-pressure nanti nampak tua. (Uban pun dah banyak) TSKTSK.

Tapi kan beliau bagi jawapan sadis macam contoh,

Kalau la Gf I nak pakai beg plastik je pergi sekolah, kalau dia nak pakai baju raya RM 50 je, kalau dia tak mintak Lancer, dah lama dah I jadi posmen. 

Aik, kenapa posmen?

Kerja posmen senang, hantar surat je takyah fikir-fikir.

Baiklah, baik. Semua jawapan macam jerut leher sendiri balik. Takpa Yang, teruskan berfikir T__T

Hari Ahad (6 Jun 2010) masa majlis kakak tu, beliau datang bersama-sama Mama & Abah beliau. Phewww, serius jiwa bergetaran. 1st time lah tu Uncle & Aunty datang rumah and met my parents. Apasal jiwa kau yang bergetaran lebih neh. HAHAHA. Haruslah. The moment of truth.

So, masa datang tu macam biasa Dak Yang buat muka ketat. I bosan. Konon-konon macam tak kenal orang je. Amboi, biasa tu dia sombong tak tentu hala neh. Masa heret beliau masuk dalam rumah untuk sesi bergambar kenang-kenangan tu pun muka ketat. Nasib baik mahu di heret. Masa kat pelamin tuh my S.I.L tease him. Baru lah nak tersengih sikit. Blerrghh.

 Oh my.....

Petang tu I call, tapi beliau cakap masih pening kepala lagi. Bagi I rehatlah. Baiklah Yang. Baiklah. Lepas je I letak fon, beliau call balik ajak makan A&W. Aik, aik. Tadi macam moody habis. Tak sampai 5 minit. Bling mood terus tukar angel-angel. 

Menuju lah ke A&W lepas tukar baju & mandi semua. Even penat, gagahkan jugaklah. Nanti mood Bling balik jadi mood raksaksa, I juga yang susah. Jadinya, wujudlah pensidaian beberapa keping gambar macam kat bawah. Kita Enjoyy!!

Yang nampak sedap hujung sana, beliau punya
Yang nampak bosan belah sini, saya punya
T__T
Cubaan memasukkan beliau dalam gambar bersama
Kurang berjaya
Ok, kita cuba lagi Yang
Nah, terus macam terkeluar dari frame
Sipi-sipi je. Pipi tembam gak yang over
Dah lah, I bosan jom kita balik
T__T

5 feedback:

cIk pEnNa said...

waa..pasangan yg sejoli gitu..
heheh

=)

Bro Framestone said...

la knpe bosan pulak nie huhuhu

Feel free to visit
BroFramestone Blog

asna cute said...

asna ada bau nasi minyak dh nie hehehe =))

Bunglon Blog Indonesia said...

asalamualikum, salam kenal..
wah pasangan yang cocok sekali
Sukses Slalu!

Poyaty said...

cik penna = hehehe sejoli kah? malu :p

bro = hehe, bosan gamba x perfect

asna = yay, bau nasi minyak asna ari tu x ilang lagi kot

bunglon = salam kenal. makasih ya