Friday, May 14, 2010

Sakit Dada

Mesti semua rasa apa yang aku rasa neh. Sakit sungguh dada. Cemas tak terhingga. Macam perlukan CPR. Cakap apa kau neh? Tolong explain skek boleh?

Sebab tengok Thomas Cup di kala Maghrib lah. Pulang dari sekolah terus berbaring depan TV. I kan perempuan. Jangan persoalkan okeh? Kami ada tiket free waktu Maghrib. Ha Ha. Komen lebih-lebih tak perlu lah kan? Buat apa bayar Datuk Rahim Razali dengan Razif Sidek mahal-mahal kalau I masih kena komen. Cuma nak cakap, suka tengok Chong Wei main. Lagi suka bila dengar dia bagi komen. Teehee. Kalau I lah yang kena inteview lepas kalah, pasti ada yang menjamu Mic untuk dinner. tu kalau I lah. Tapi bukan. Nama dia Datuk Lee Chong Wei, bukan Datuk Norhidayati Weh.Bukan.

Ok, Next!

Nak cerita apa sebenarnya neh?

Hari ni banyak perkara yang menyesakkan dada selain dari Thomas Cup tu.

1. Hari ini hari ke-3. Jadi, saya berhenti mengambil dadah. Sebab hari ke-2 dah diserang already. Tapi cuma serangan minor sahaja. No siyes pain at all. Suddenly, hari inilah rupanya dia nak menyerang secara besar-besaran. Semalam bagi klu je. Time tengah driving nak ke sekolah pula tu. Luckily, sempat ambil dadah sebelum ke sekolah tadi. Hari ini juga mood swing sungguh tak tentu hala. Sampaikan, cepat sentap dan kurang sabar. Sakit hati dengan perempuan tu!!!

2. Mood swing juga buat saya berkecil hati dengan seseorang. Betul-betul terasa. Tapi, saya suka cara beliau make it right. Tapi tapi tapi, what do I expect?
3. Datang sekolah dengan mood busuk dan kesakitan yang di tanggung bertambah parah when suddenly PRAPPP!!! meja runtuh menyembah lantai. !@#$%^&* Semua kata-kata nista dan bad words saya simpan dalam hati. Nanti terkejut orang-orang dengar ada yang memaki lantang di petang Jumaat. Habislah semua buku-buku, fail segala barang atas meja berterabur atas lantai. Ingat saya nak kemas? Naaah, I tinggal semua berselerakan. Lantak kau situ. Malas layan. Ha Ha. Dah lah perasaan tak baik. Bertambah lagi tak baik semuanya. Luckily lagi ada yang hingin tegakkan balik meja tu. Ikut hati nak biar je. Lantak kau, lantak kau.

Kesimpulannya, pada hari ke-3 I diserang pain yang melampau berserta mood swing yang macam Tornado. So Strange. On the third day?

2 feedback:

zaradgreat said...

erk...yaty..
mood swing ek?
sabaq2
perempuan mana?

Poyaty said...

tuh la perempuan kat sek. nak mrh cikgu mcm mrh budak2. tah pape tah. huhu