Thursday, May 20, 2010

Just Lie To Me

Owh, my heart been touch by one incident (salah sendiri pun). 

Tapi, when I asked him, You pernah buat ke? 

dengan harapan menggunung yang he will deny bout it.

Sadly, I tak ingatlah T____T TSKTSK SOBSOB SROTTTTT

You tak boleh ke tipu I?

Kalau cakap tak, tapi pernah buat sebenarnya dulu. Tak ingat dah.

Kalaulah, kalau benda dulu tak pernah jadi, maybe kita more happier nowadays. Tapi, semua kan perancangan Tuhan yang mana semuanya indah-indah belaka at the end of it.

Should I happy or should I sad. He just being honest to me. Like I said,

Sometimes the truth freaking hurts
.
.
.
Am hurt

Off to Jakarta for 3 days starting tomorrow. Baibai Malaysia

5 feedback:

AISHA SAAD said...

penahh buatt ape??
kurang paham laa. huhuhuhu.

NAK IKOT PI JAKARTAA! huaaa~

MisZ DeAnNa said...

yup2..

definitely agree with u..

"Sometimes the truth freaking hurts"


p/s:nak ole2..

lalalala

AISHA SAAD said...

penahh buatt ape??
kurang paham laa. huhuhuhu.

NAK IKOT PI JAKARTAA! huaaa~

cIk pEnNa said...

perit mmg perit..
tapi,
kena gak hadapi nye..

mau ikut jugak ke jakarta!
=)

Nor arinzA said...

Betul..kadang2 bila dia tak cakap, kita yang beria-ia nak tahu, bila dia bagitau, kita plak yang jadi sakit hati..susah kan??itu yang jadi bila "tanya salah..xtanya pun salah..at the end, dua2 jadi serba salah!!"