Thursday, April 1, 2010

Serabut Yang Panjang

Hidup saya dalam separa sedar lately ini. Macam banyak diam, banyak berfikir dan banyak termenung.
Tengah ambik gambar pun boleh berfikir
TSKTSK

Kehidupan dah berubah. I jadi pemalu nowadays. Oh No!!!

Agaknya orang keliling pun mula bosan dah dengan mood yang upside down. Macam kata oranglah,dalam sehari budak ni (saya lah tu) ada 4 perasaan yang bercampur baur. You, yes you the one yang messed-up kan my feeling.

Yang terpaling klimaks tahap keserabutan ni (ah, kau nak main klimaks saja) semalam lah. The worst

Saya pergi aerobik class as usual. Pergi dalam keadaan kepala serabut sebab sedih dengan insiden lewat petang. Lepastu saya macam tak sedar masa bila tah saya bayar tol. Yang buat saya sedar, bila raba-raba  tempat syiling takda baki, tapi tol dah lepas dah. Eh eh, magika disitu. Aku sudah develope kuasa Edward Cullen kah dalam diam? HAHA.

Cam mana boleh lepas tol, tapi tak sedar dah bayar tol atau belum. Mungkin toll free for serabut girl yesterday. Maybe, who knows mereka bermurah hati, dari jauh dah nampak, Kesian budak ni bawak kereta tak sedar, lepaskan je lah dia. Mungkinlah, imaginasi saya. Tapi realitinya, AKU BAYAR TOL ENAM POSEN DENGAN DUIT SHINGGIT PASTU AKU TAK AMBIK BAKI. Bodoh sungguh. Pemurah tak kena tempat. Rasa macam nak cakap dekat tol balik tu, saya dah bayar lebih empat posen kat sebelah, sini saya bayar doposen aje lah ye? T___T

Lepas dari insiden pemurah ni, saya cepat-cepat slap diri supaya sedar diri, lepasni takdalah nak bayar tol dengan note 50 pastu jalan terus dengan bangganya. Aku kaya dan aku pemurah. Aku tak kisah. Ambik lah duit tu, kat rumah banyak lagi note 50 (duit Saidina)

7 feedback:

fiD said...

cikgu ade masalh ke?

cud the ★ said...

hehe
mcm klaka..,,
cenyum3 cket yaty...

suezensuzanna said...

ko nk peod kot nih

Poyaty said...

fid = xde la. cuma serabut mcm2 hal. hehe

cud = da senyum byk ni =D

Poyaty said...

sue = wakakaka, malu seh. tp mmg ye. jerawat banyakkkkk

Nurul Aima Hj Kaim said...

saya pun pernah mengalami benda yg sama T_T

Poyaty said...

hehehe, rs kelaka kan? macam di awang-awangan