Sunday, April 11, 2010

Mood Busuk, Entry Geli

Pagi Ahad sepatutnya indah sebab kita boleh bangun lambat. (Ah, kau hari-hari pun hari Ahad sebab hari-hari pun kau bangun lambat)

Hari ini jadi tak indah sebab bila I call Dak Yang, perempuan yang angkat. Hoh?! Hah?!Huh?!Heh?! (padan muka dia, BF dia ada perempuan lain, aku dah agak dah) -_- Baiklah, baik. Hentikan semua tanda tanya. Bila perempuan yang menjawab maknanya talian dah kena sekat lah. Biasa tu dia, cepat-cepat nak ketawakan orang bila di tinggalkan kekasih.

Hati I terus lah merah membara semangat waja sebab I baru bayar bulan lepas (bayar RM10 tapi guna 2 kali ganda). Tak dapat nak merajuk dengan Dak Yang sebab malam tadi dia lupa call I. Ciss!!

Eh, bukan aku sedang dalam study week ke? apsal sibuk berblog neh?

Di pendekkan cerita,

I menangis dalam hati. Hoh, apsal gedik? Lepastu merajuk selama beberapa jam. Lepas tu dah tak merajuk dah. Lepas tak merajuk, I cari Dak Yang semula. (Habis, takkan cari lelaki lain nak tumpang bahu pulak? I geli perbuatan ini!) Lepastu I dapat tahu. Dak Yang dah bayarkan bil bersama. Lepastu, lepastu, lepastu Dak Yang belikan top up sekali. How sweeeeet? Lepastu sekarang I dah rasa geli baca entry sendiri. Macam taknak publish.
//


//


//

Tapi, sebab dah buang masa selama beberapa minit, publish saja entry geli ini.
Naaah

4 feedback:

shakirah samsudin said...

haha da agak da sore operator..

eh betul la kan, org slalu hepi klu dpt tahu ade org break up ke ape kan.
jahat betul!

cIk pEnNa said...

waa..sangat lama ngak singgah di sini..

agak sweet si dak yang ituh..
hehehe..
;)

bulan darling said...

ko mmg gedik tau pakai jer sampai terlebih list bil nyer..

Poyaty said...

shak = memang ye pon. suka betul tgk org sedeh. jahat

cik penna = harus jd sweet sbb i kan ngajuk dgn dia.

yup da lame tak singgah

eca = aku call sape lagi? jwb2