Monday, March 29, 2010

Majlis My Beloved Sister

Breathe in.....Breathe out

Baru dapat catch up pernafasan sendiri

Fuuh...fuhhh

Saya sibuk menguruskan pertunangan orang. Jadi, blog terbengkalai sementara. Sekarang, sibuk menguruskan blog, kerja rumah terbiar dekat bawah. Kejap lagi kalau mak dah menjerit tahulah untung nasib kau. Eceh, macam sinetron bawang merah, bawang putih.

Kakak saya bertunang hari Sabtu yang lalu. Ye, saya ialah manusia yang sibuk kesana-sini dari Utara ke Selatan (padahal pusing Klang-Shah Alam je) tu pun nak kepoh lebih. Sebab kakak mengajar di Batu Pahat, ada takda muka ni lah yang cari from head to toe.

Kalau nak cerita apa yang saya buat, memang makan bermuka-muka. Kita tengok gamba sambil membaca lah. Macam mana murid-murid? setuju? Ok, yang tak setuju boleh masuk kelas lain sekarang. Biasa tu taknak dengar cakap orang. HAHAHA.

My Sister & Future BIL
Zakiatul Husna & Ahmad Zaky

Emak Hanis Zalikha yang mekap kan kakak
Thanx Kak Nani for your wonderful job

Kek dan tart pun Kak Nani's handmade
Rasa tak tahu la sebab pihak lelaki yang dapat
SOBSOB

Sesi wajib masa bertunang kan?

Emak & Nenek-nenek

Bersama makcik, jiran & sepupu

Hah, letak gambar banyak-banyak sikit sebab dah berabad tak update blog. Ok bye, nak kena sidai kain jugak lah, tapi sebelum tu


Macam tak lengkap entry kalau tak letak gamba anak dara rajin ni. Naah, baru hati senang nak sidai kain. HAHA

Tahniah Husna & Abang Zaky
Love u both

6 feedback:

LyNn HaMzAh said...

tak lama lagi dapat bakal dpt abg ipar yer dik...tahniah...jadi anak dara memang kena rajin yaty...mana tahu ada yg usha2 waktu majlis tu...hehehe...

asna cute said...

muke akak ngan kakak same jer.. boley tipu org klu nk kta akak dg tunang hehhee ;)

zaradgreat said...

haah
betul3
sama je kakak ngan yaty
lebih kurang
heheheh

kek tuh nampak sedap...
T_T...

wanie said...

cntik laaa mak hanis zalikha mekapkn..lmbut je kn mekap nye..hee. ni yg nk kne pkai khdmat mak dia ni nnt :P

cud the ★ said...

lawanye purple...........
hee

Poyaty said...

k. lynn = itu la yg diharapkan :P

asna = ade yg kt x same pon. haha.

zara = nmpk sedapkan.. rsnya sdp taw

wanie = sila2, call skrg utk booking

cud = yup purple gojes