Tuesday, March 16, 2010

Dah Bertahun

Sebab Kak Lynn suruh la, Yaty jawab :)

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan...Buat masa nie la...
  1. Blackberry : Tak kisah la model mana-mana pun asalkan orang akan panggil I The girl with BB.
  2. Lancer : Sebab memang ada orang nak bagi (bila tu tak tahu) T___T
  3. Sony Cybershot : Yang pink colour
  4. Sony Viao : Yang Pink jugak
  5. SKII : Mahal sangat nak beli sendiri 
 5 alasan terhadap pilihan tersebut...
  1. Sebab Hp sekarang dah getting my nerve dengan ke annoying annya. Saya mahu sesuatu yang betul-betul sesuatu. Hp biasa dah tak mahu. Gila belagak tak ayat ni? 
  2. I need a car. Dulu, saya suka yang simple plus comel like Suzuki Swift saja, tp Dak Yang ajar I suka Lancer, hah, apa lagi, Lancer 1 Yang.
  3. Sebab camera sekarang (I cilok kakak punya) dah lama. I nak camera baru. Tu je
  4. Dah berapa tahun dah memang Sony Viao ni jadi idaman kalbu. No reason
  5. Muka macam tak tahu nak bagi pakai apa lagi. Jadi, mahu cuba SKII without doubting the effect yang akan jadikan mukaku macam Zhang Zi Yi.
 5 impresi terhadap orang yang anda minat...

  1. Too serius
  2. Too sombong
  3. Too hardwork
  4. Too Comel
  5. Too Skinny
5 perkara hebat yang pernah anda lakukan...
  1. Ikut kata Ibu bapa suruh jadi Cikgu, now i am a teacher
  2. Wish birthday dekat Mama Dak Yang (kau ingat main-main?)
  3. Jumpa Uncle yang everybody know tahap keseriusan beliau
  4. Saya cemerlang masa konvo yang lalu
  5. Admire seseorang for years and finally jadi I punya. Hebat tak? hebat tak?
 5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)
  1. Semua Ciptaan-Nya Subhanallah
  2. -sda-
  3. -sda-
  4. -sda-
  5. -sda- (sumpah takda idea)
5 perkara yang dibenci
  1. Backstabber & Perempuan jahat. (lelaki jahat, macho)
  2. Bila people tak aprriciate apa saya buat untuk mereka-mereka
  3. Bila saya susah.(bukan dari segi duit) dan orang yang menyusahkan. Saya tak suka susah sikit. Leceh
  4. Tanya "bila nak kahwin?" So, dun ask!
  5. Naik public transport
5 orang yang hendak anda tag...
takpa, saya simpan sorang

4 feedback:

LyNn HaMzAh said...

hehehe...akhirnya jawab juga ek...anyway kak lynn pun admire giler ngan SONY VAIO pink tu...tp x mampu nak beli la...duit hanya cukup nak beli HP mini...tp dapat gak warna pink...

goodmorningteacher said...

saya sgt minat dgn blackberry itew...awww..bila la nak dpt nih :p

zaradgreat said...

yaty!!!!!!!!!!!!
kte pun nak BB !!
hehehehe

ade tak kalau beli 1 free 1??
hehehehhehe

Poyaty said...

Yay sume suka apa yg saya suka. hahaha. gud gud. mari lah kite mintak dekat sesapa yg nk bg. haha~~