Friday, February 19, 2010

What Happened To Me

HAHA, ada yang nak tahu ke? Meh sini meh. dekat dekat, rapat rapat. Opss, yang bukan muhrim, jauh sikit. Nanti batal air sembahyang. Ok, dah habis perenggan pendahuluan.

SIBUK
atau buat-buat sibuk adalah lain. HAHA. Sekarang baru dapat suntikan semangat untuk kerja dengan maju jaya. Imagine dah 2 bulan sekolah, kedatangan belum siap, Jadual kelas pun belum nampak, Jadual bertugas, carta organisasi semua masih dalam angan-angan. Dah siap design dah. Tapi dalam kepala je. Kira siap la tu. Hasilnya, tah bila nak nampak tah. SO, bila bernekad nak siapkan semua-semua. Saya melarang diri, eceh. Melarang diri menggunakan broadband sebab tengok cam sekarang. Belum pun mandi. Ouwhhh. I hate internet (tetiba). Lagi lah kena buat soalan untuk Ujian bulanan, Dokumentasi Merentas Desa dan Buletin PSS. Nampak tak, kerja bukan nak makin hilang, makin membukit-bukau segala.(aku nak pencen)

NEW JOB
Sejak SPP tak panggil-panggil I interview, I dah tawar hati dah. Macam merajuk pun iye. Fine, taknak panggil I ek? Membukit la tunggakan nanti. Boleh buat shopping. HAHA. (tapi dalam hati, panggil la, panggil la. Terseksa batin ni selagi tak lepas) Hurmm, my new job sekarang ialah jeng je jeng "WEDDING PLANNER". Best tak best lah. Dah lah I suka kerja-kerja kahwin neh. Hire me if anybody yang berminat. HAHA. For My Sister punya wedding. Tu pun salah satu sebab lah I sibuk. Ke sana ke sini survey harga terbaik (padahal atas katil je) ehehe

VACATION
CNY pergi ke Lumut. Tak pergi seberang pun. Ribuan umat dekat jeti tu. Tak sanggup heh nak berpanas sesak dengan orang ramai. Baik duduk dalam bilik hotel tengok orang macam semut dekat jeti. Itu pun kira fun what. Bawa kamera yang takda batteri pun fun. SO, takda gamba yang dapat di capture. Ada takda, dalam HP Adik. Nanti ada masa saya cilok. HAHA.

MAKAN
Ni pun salah satu agenda neh. Since my sista n Adik bercuti seminggu di rumah, I gain weight (damn). Asik makan, makan, makan. Hari tu dah makan dekat Muara, Port Klang. Malam semalam I balik aerobik dengan letih dan tak mandi, di heret-heret ke Mc Donald Setia Alam. Mesti Cikgu aerobik I kecewa. HAHA. Malam ni nak pergi makan stemaboat pulak. Esok nak shopping. YAY!!! Spending time with family memang priceless. Lagi-lagi ada yang nak meninggalkan family ikut husband nanti. Woooowoooo~~

 
Opss, tangan adik.


NOW
bye bye :)

3 feedback:

asna cute said...

ganbar tgn tue xboley belah hahahahahaha =pp

Gelak mcm setan nie =pppp

Poyaty said...

jgn asna. x manis

anda da nk kawen. hahaha

gelak sopan plis :)

zaradgreat said...

ahahhahaa
pic tuh nampak pure
tapi bila tengok tang tangan tuh terus rasa nak gelak guling2.
heeeeeeeeeee

busy lagi ke yaty?
wah!
wedding planner?
bestnye