Wednesday, February 24, 2010

Konvokesyen

Ya Ampun, jangan keracunan lah baca entry basi. Konvo bulan 11 yang lalu. Tapi, gambar baru dapat. SO, barulah boleh buat entry. Sekarang sedang tensi sebab SPP belum panggil interview. Kawan-kawan lain dah lepas seksa. I terseksa. Ok, saksikan gambar-gambar. Cerita semua sama. Naik pentas, ambil sijil. Keluar dewan dapat bunga, happy tak terkata bak kera mendapat bunga aja gayanya.

Venue = Majlis Perbadanan Putrjaya, London

Date = November 2009

Thanx to = Emak, Babah, Wahid, Kak Adah, Dak Yang (& friends yang datang dari JB) padahal mereka ada meeting bukan sebab nak tengok aku konvo bagai. HAHA. Appreciate sangat-sangat(walaupun muka tempe bila ajak bergambar I still love you, ewaah)

 
  
 
Sayang emak & babah :)

Thanx sebab paksa saya masuk maktab
Walaupun saya mogok seminggu takmau cakap
Sambil nangis tepi tingkap (jadi bahan gurauan kasar oleh keluarga)
Bila tahu dapat Batu Pahat, YAY
terus bersorak tak ingat (sebab dekat dengan Skudai)
Eh, sapa yang nangis tepi tingkap dulu?
HAHAHA
Babah yang complete kan borang saya
Pergi Exam tak mandi 
Bawak muncung cencurut hantar borang dekat PSPN Shah Alam
OMAIGOD
I dah jadi cikgu sekarang
Akhirnya.

 
Ada kakak ipar comel sangat
Ada abang, beruang panda
Hasil dia, muka K. Adah hilang akibat bunga over size :)


 
Aksi taknak kalah
weirdo~~

 
Classmate Pengajian Melayu 2

 
Kali ni kasut hilang
sebab dat shoes killing me softly
HAHA


 
Kak Ina suka baca blog I
I miss u Kak Ina

Kenapa ni kenapa
Kanak-kanak riang gembira
:P

 
  
Ok, sidai muka sendiri last-last
My Fav pic :)

Habis dah tayangan gambar.


7 feedback:

Cik Cahaya said...

wah~ congrate.. and nice pic.. :)

asna cute said...

biler la.. turn asna pulak ek huhu~

LyNn HaMzAh said...

tahniah dik...teringat zaman2 konvo dulu...hehehe...so sekarang nie mengajar kat mana ek?

Poyaty said...

cik cahaya = thanx thanx

asna = x lame lg kan. chiayo asna

k.lynn = thanx kak lynn. skrg mengajar dkt klang ni ha. :)

fiD said...

uyoooooo,, maktab batu pahat,, bangga,hehehe..

dulu enjoy x kat bp???

MisZ DeAnNa said...

waaaa..

sonokyee konvo..

hukhuk..

bler la ai nak konvo ni..

huuuuuuu..

Poyaty said...

fid = pastilah enjoy!!! suka batu pahat taw

mizz deanna = tak lama lagi tu. sabar :)