Saturday, February 13, 2010

Ke Rumah Model Jelita

Bila perut kenyang, badan penat. Apa patut kita buat?

zzZZZzzzz

Tapi saya masih menghadap "rumah baru hasil air tangan dan titik peluh sendiri" Penat bertukang sampai ke pagi. Sungguh penat. Lepastu rasa terkagum dengan hasilnya. Pastu asik nak di tatap seharian penuh. Rasa taknak pergi sekolah sebab nak tatap muka blog. Bila kat sekolah pula teringat dekat jendela blog yang ditinggalkan. Err, patut ke perenggan puji-puji diri tanpa henti dan tanpa fikir perasaan orang lain ni berlarutan empat muka? Ok I should put the fullstop here >>>. Nah ambik

Buat entry secara laju (sebab dah takda part nak puji-memuji dah)

Pagi 
 Bangun pagi terus teringat temujanji dengan Ibu kepada model Hanis Zalikha. Pergi tengok Tart pastri, Kek Coklat. (ada kaitan dengan job baru. tapi cerita kemudian). Rumah Hanis memang WOW cantik. Emak Hanis pula super duper WOW!!. Sangat ramah dan sangatlah cantik :) Dalam kereta dengan Dak Yang teruslah berangan-angan nak jugak sebiji rumah dekat kawasan tu. Memang superb. Senang Dak Yang nak ber-golf senang juga I nak cari dia dengan kayu golf suruh balik. Ok ni tah pape tah.



Tengahari
OTW balik rumah, belakang kami Lancer merah yang dibawa oleh seorang aweks. Ouwww. Perbincangan kami masuk hal kereta pulak. Dah macam dewan rakyat. Dia pun promote baik punya kelebihan yang ada pada Lancer yang takda dekat kereta lain. I sudah tambah pening nak mempilih. Brochure jangan di tanya, sikit hari lagi I boleh buka showroom yang penuh dengan brochure. "I saja bagi you pening, nanti you salah pilih, you ambik yang murah je" BLERGHHH

Petang
Balik sekolah terus pergi Carefour. Beli jajan untuk jalan-jalan esok hari. Terus ke Klang Sentral ambil kakak sengal yang sampai 30 minutes late!!. Semua panas hati. Terus ke Shah Alam ambil nenek pula. Last-last sampai Muara, Port Klang pukul 10. Mata semua orang dah kuyu. Sikit hari lagi muka tersembam atas ikan siakap stim. Yummy!!. Perut dah tegang gila. Kenyang sangat. Alhamdulillah.

Malam
I should sleep now. Esok nak drive jauh. Oh, memang mata dah berat. Badan lagi lah berat. Dah berapa kilo lah naik neh. Makan tak ingat. Macam tiada esok bagiku. Ok, dadaaa


5 feedback:

zaradgreat said...

hohoho
hari yang busy ek yaty

eh.
nice layout!
header itu sangat cun!
heeeeeeeeeeeee

bulan darling said...

Ko pakai kete sorong jelar ty...

Poyaty said...

zara = yay..even u lmbt puji, i mmg tertunggu pujian u. haha~~

eca = las2 au x bli pape. naek bas ajos

cud the ★ said...

chantek2
yaty edit pic 2 gn photoscape ke??

zaradgreat said...

sory yaty
heeeeeeeeeeee
tenet dekat kolej sangat hampeh bila malam.
haish!