Friday, February 12, 2010

I Love My New Look

Macam tak percaya boleh satisfied with this new look. Setelah berabad lama nak jadikan blog ni yang terbaik. Hari tu macam hampeh, kini macam wow!!. Tapi, kalau anda rasa biasa-biasa je, tolong keluar sekarang. HAHA. 

I buat sendiri. I buat sendiri, I buat sen.. ok berapa kali nak repeat cakap neh? Tolong lah kata cantik walaupun anda rasa tak. Penat bersengkang mata buat make over. Macam takda kerja lain nak buat je esok hari. 

Owh, banyak benda perlu di settlekan esok pagi. Pagi-pagi lagi akan ke rumah somebody yang popular. HAHA. Tunggu, tunggu kalau nak tahu siapa.

Err, esok juga ada makan-makan besar merayakan seseorang baru dapat gaji yang jumlahnya beribu-ribu lemon. Macam sambut CNY je ada makan besar segala.

Esok juga nak berpacking sebab mahu berholiday. YAHOOOOO. Holiday is my middle name. Destinasi; Lumut, Perak. Sesekali mahu pergi tempat yang biasa-biasa aja. Apakah rasanya duduk di tepian laut tapi tak mandi laut. Nak rasa itulah. HAHA.

Ok ok. Dah puas hati dah. Boleh tidur sekarang dengan keadaan perut yang kurang selesa ni. Cepat baiklah perut. Tak sayang ke dengan owner perut neh? Jawab, jawab!!

10 feedback:

Aniki Eddie said...

ke lumut! wah dekat sangat dengan area saya!

joegrimjow said...

ada blogger nama lumut
hehe

Aniki Eddie said...

ada?? haha!! nama betul atau panggilan?

Poyaty said...

aniki eddie = wah ye ke? hehe. boleh di singgahi. :p

joegrimjow = owh, yeke. unik. hehe

Aniki Eddie said...

tu dah pergi ke lumut, singgah la ke pangkor sekali :D

cikgu isza said...

memang cantik.. suka3

asna cute said...

memang dedaBOOOMMMM!
kak buatkan utk asna 1 boley? heheheh =)

Sharinginfoz said...

baguslah happy dengan template baru...

Dapat Voucher CRS

Ni Bukan Nasi Lemak, GT Onizuka

MisZ DeAnNa said...

wawawa..

lawa 'rumah' baru..

wat sendiri lak tuu..

caya laaa!

btw, hepi holidays!

;p

Poyaty said...

Aniki Eddie = tak tahu mau ke sebrang pangkor atau x. mcm mls. hehe

Cikgu Isza = thanx hehe

asna = ok page sis da meletup kena bom asna. haha. nk soh buatkan. bole2, ayam golek2 sekor. hehe

sharinginfoz = hehe hepi bile tgk sndri. haha, nyampah

deanna = tuh la, sndri x caya. haha. tq