Friday, February 26, 2010

From Paris With Love

Yours Truly;
Yaty

 My New Lover
Goodbye Edward Cullen
HAHAHA

Bersempena hari cuti yang tiba-tiba jatuh dari langit, bedebuk atas bumbung sekolah. Saya pun apa lagi, ambil kesempatanlah. Sebelum ni asik merungut je, asal Sabtu sekolah, asal Sabtu sekolah. Orang cuti satu minggu, kami cuti 2 hari jah. Orang gelak-gelak kan kami, sekarang pay back time
KAHKAHKAHHAHAHAHHIHIHIHOHOHUHUHEHE
Gelakkan mereka semula. Ok, takda sambutan. Takpa T__T

On Wednesday lagi dah buat planning untuk Khamis. Gempak tak, gempak tak? Macam kalah murid-murid sekolah punya perangai. Uihh, planning saya belum dikira gempak, K. Fizah dan kuncu-kuncu siap nak pergi Sungai Besar cari tudung, K. Linda and the gang punya planning pulak pergi Bowling and karaoke (Dak Yang mana bagi I berbowling &berkaraoke). Me punya planning, simple-simple ja.

It's Movie Time!!!

Bersama Hot Mama Sis Ezy, pergi Bukit Tinggi. Sampai-sampai kaunter semua wayang start 12.45. Damn!! Berapa lama nak tunggu ni. Valentines start lagi lambat pukul 3.30. Dah janji nak pergi cari barang dengan emak petang nanti. SO, sambil cari idea, tangan pun sambil-sambil belek baju. Not me tapi Hot Mama itu bershopping di FOS. Saya tukang belek-belek pastu jerit-jerit sikit. Cantiklah, cantiklah. Pastu jalan terus takda perasaan.

Jalan lagi cari tempat makan pulak. Luckily, me n Sis Ezy suka try something new. This time we all try makan dekat Black Canyon Coffee. Dalam kategori enak juga. Boleh reptition kalau mahu.
 
  
Strawberry Delight + Your Favourite Steak
Only RM19.++ je
(Alhamdulillah Fav Sista belanja :)

 
  
Thank you sista

 
  
Muka tak cukup tidur T___T

 
This place is too cozy
 Sebab selesa sangat, kami duduk situ macam buat kedai sendiri. HAHA. dari pukul 10 lebih sampai 12.30 borak tak habis-habis. Bila dah habis cakap, masa untuk menonton pula
Best, sumpah best(sebab hero hendsome). Saya bagi berbintang-bintang (sebab hero hendsome). Memang action movie yang kelakar dan akhirnya sedih. Pergi tengok pergi (sebab hero hendsome). Saya cadangkan. Tapi, kalau tak best jangan mintak refund tiket dekat saya pulak. HAHA. Tapi, tak menyesal lah kalau cuba. Dah berapa kali ulang sebab hero hendsome. Tak rugi tengok sambil meleleh saliva :D

3 feedback:

zaradgreat said...

yaty
ku mahu menonton juga!

ezzy said...

yaty...chupp mata biru saje ok. yg len tamau...hahaha.. karekter travolta yg menghiburkan. jum repeat tgk movie.. "when in ROme"? ntah betiul idak tajuk ini.

Poyaty said...

zara = sila2. anda x rugi

sis = anytime dear. an da blik JB. haha. ampun yang :)