Saturday, January 30, 2010

S>E>R>A>B>U>T

Supposed to be jadi hari yang menggembirakan hati sebab 1st time dapat cuti di hari Sabtu yang indah dan permai. (Taknak cerita pasal Sabtu yang serabut sampai akhir tahun nanti)

Ada planning nak keluar dengan My Kezen dan Sis Ezy ajak join picnic dekat Kalumpang.

End up, aku duduk rumah dengan perasaan. Eh, pernah ke duduk rumah takda perasaan? Shut up!

Aku macam tersepit dengan masalah between My Kezen dan My Friend. Rasa aku pun bersalah jugak lah. Takkan nak buat muka stone pulak. Kezen aku dah upset sangat-sangat. Kawan aku pun dah macam rasa guilty jugak. Aku? Tersepit kat tengah-tengah.

Macam dulu dengan niat nak mentolong lah (Murni sungguh niat ini). Kezen mintak tolong, I tolong. Lepastu, kawan kita sendiri, mestilah kita nak tolong. Sekarang, siapa nak tolong perasaan kau?

Maybe, after this aku takyah involve apa-apa lagi kot. Aku bukan macam problem solver, macam pengundang disaster pun ada.

Lepastu, yang buat tambah serabut lagi. (You should see me dengan tak sikat rambut. Memang serabut) Dalam seminggu ni aku keep dreaming those nightmare yang sama. Every single night!!!

Aku cam rasa WTH? Kenapa asik nak masuk dalam mimpi aku je ni? Bukan kah sedang trying so hard untuk melupakan kenangan lalu yang mengusik kalbu. (Gila apa ayat neh). Maybe sebab aku trying so hard lah, dia keep datang dalam mimpi aku. Dia pun dah tak berapa kisah dengan aku lately. Macam a bit mellow. Semua like notice bout that.
Bila berlakon semacam takda apa yang terjadi, lebih menyusahkan.

I need my best friend yang jauh di Utara. ohho T____T

Dak Yang lagi super duper sibuk. Malas nak serabutkan beliau. Meeting malam ini (with Datuk R) sangat penting untuk masa depan. Baiklah Yang, baiklah. Hope everything going well. Good luck

Sorry, tak buka komen for this post. Just read it :)